Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας




Μετά το χθεσινό αποκριάτικο πάρτι του συλλόγου μας, νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα «ευχαριστώ», σε όλους όσους μας βοήθησαν και συνέβαλαν στην επιτυχία του. Συγκεκριμένα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:
1.       Το Δήμο Μετεώρων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αύρας, που μας έδωσαν το Γαϊτανάκι τους, για τις πρόβες των παιδιών στο σχολείο και για το πάρτι μας.
2.       Τη Γυμνάστρια του σχολείου μας, κα Βούλα Μάστορα, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας και προετοίμασε άριστα τα παιδιά του σχολείου μας, για το  Γαϊτανάκι και την Πόλκα.
3.       Το φούρνο «Βαβίτσας», καθώς και όλες τις μητέρες, για την προσφορά εδεσμάτων στον μπουφέ του πάρτι μας.
4.       Όλα τα καταστήματα που προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο μας.
Στη κλήρωση που έγινε στο τέλος του χθεσινού μας πάρτι, μεγάλοι νικητές αναδείχθηκαν οι λαχνοί 173 (LED TV 32’’) και 961 (Tablet).

Για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης, κατά την οποία με ενέργειες του συλλόγου μας, προσφέρθηκαν, σε ώρα διαλλείματος, σουβλάκια, ψωμί και χυμοί σε μαθητές και καθηγητές του σχολείου μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την «Κρεαταγορά Καλαμπάκας Τσιαμης» και τον κ. Τσιάμη προσωπικά, για την προσφορά των κρεάτων, καθώς και το Σούπερ Μάρκετ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» για την προσφορά των χυμών.
Τέλος, το μεγαλύτερο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», ανήκει σε όλους εσάς που μας στηρίζετε με την παρουσία σας στις εκδηλώσεις μας και μας δίνετε δύναμη για νέες δράσεις, προς όφελος πάντα του σχολείου μας και των παιδιών μας.
Το Δ.Σ.
Του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
3ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.