Τελευταίες Ειδήσεις

Σε εορταστική ατμόσφαιρα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΔ Τρικάλων




Μια πανέμορφη βραδιά απήλαυσαν το βράδυ του Σαββάτου όσοι παραβρέθηκαν στον Πολυχώρο Θεσσαλίς όπου ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη του πίτα . Τα μέλη μας , άφησαν για λίγο τα «δρομικά τους καθήκοντα» , ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου και μαζί με φίλους γέμισαν την αίθουσα . Το κλίμα ήταν πολύ ζεστό, φιλικό και ευχάριστο και όλοι συνέβαλαν ώστε να είναι μια αξέχαστη γιορτή σαν κι αυτές που χαρίζει ο Σύλλογός μας εδώ και χρόνια.
Η γιορτή άνοιξε με το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου Βαγγέλη Διβάνη και αμέσως μετά έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με την παρουσία δύο ιερέων . Στην συνέχεια , τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μεγάλη συμβολή που έχει ο ΣΔ Τρικάλων στην ανάπτυξη του μαζικού – λαϊκού αθλητισμού στην πόλη μας ,καθώς επίσης και στην επιτυχημένη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα – Τρίκαλα Θαν. Σταμόπουλος .  

Σειρά είχαν οι βραβεύσεις των μελών μας  που διακρίθηκαν τη χρονιά που μας πέρασε , ενώ ευχαριστήρια  πλακέτα απένειμε η οργανωτική επιτροπή του Ημιμαραθωνίου Ράξας προς τον Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων για την στήριξη και την αναβάθμιση του συγκεκριμένου αγώνα. Ακολούθησε λαχειοφόρος με πλούσια δώρα και η βραδιά έκλεισε , όπως αναμενόταν , με πολύ χορό που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ . Στην κοπή της πίτας μας παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Μπάρδας , οι αντιδήμαρχοι της πόλης μας κ. Σοφία Αλεστά , κ. Άκης Αναστασίου και κ. Κωνσταντίνος Ψύχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Έφη Λεβέντη και κ. Μιχάλης Λάππας.

Τέλος , το Διοικητικό Συμβούλιο ΣΔ Τρικάλων θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους βρέθηκαν κοντά μας δείχνοντας με την μεγάλη προσέλευσή τους την δυναμική που έχει ο Σύλλογός μας. Ευχόμαστε η καινούρια χρονιά να είναι γεμάτη υγεία , επιτυχίες προσωπικές αλλά και συλλογικές! Ακολουθούν φωτογραφίες με πολλά χαμογέλα και κέφι!





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.