Χρηματοδοτικές λύσεις από τη Συνεταιριστική Τράπεζα ΘεσσαλίαςΓια τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και μέσα που προσφέρει η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν οι Λαρισαίοι σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο.
Ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας κ. Αναστάσιος Λάππας σημείωσε ότι «στόχος της Τράπεζας είναι με την επαρκή ρευστότητα της να στηρίζει διαχρονικά την τοπική επιχειρηματικότητα και να αποτελεί αρωγό στον επιχειρηματία ή ελεύθερο επαγγελματία σε κάθε του βήμα».
«Σήμερα είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε όλες τις χρηματοδοτικές λύσεις που έχει η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας και πως μπορούμε να επιλύσουμε τα προβλήματα μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Από την πλευρά του το εκτελεστικό μέλος της Τράπεζας Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Γάτος σημείωσε ότι «στη νέα κανονικότητα στην τραπεζική αγορά , τα προϊόντα των Τραπεζών δεν θα είναι αυτά που θα κάνουν τη διαφορά. Τη διαφορά θα την κάνει η σχέση που θα αναπτυχθεί με τον πελάτη. Μόνο μέσα από μια τέτοια σχέση θα επανακτηθούν οι προϋποθέσεις εμπιστοσύνης που απαιτούνται για να αναπτυχθεί με επιτυχία ο τραπεζικός κλάδος. Η σχέση αυτή με τον πελάτη – επιχειρηματία – συνέταιρο που διατηρεί η Τράπεζά μας , αποτελεί και το σημείο διαφοροποίησηςέναντι του ανταγωνισμού των συστημικών Τραπεζών».
Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Επιμελητήριο Λάρισας κ. Σωτ. Γιαννακόπουλος, ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκαν προγράμματα ενίσχυσης και χρηματοδότησης επιχειρήσεων.