Τελευταίες Ειδήσεις

Τέσσερις μέχρι στιγμής οι υποψήφιοι στο Δήμο Μετεώρων-Απέσυρε το ενδιαφέρον του ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μπουτίνας




Στον αριθμό των τεσσάρων ανέχονται μέχρι στιγμής οι υποψήφιοι για το Δημαρχιακό θώκο των Μετεώρων μετά την απόφαση του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θεσσαλίας Γιάννη Μπουτίνα να αποσύρει το ενδιαφέρον του.
Ειδικότερα ο κ. Μπουτίνας με δηλώσεις του στο Ρ/Σ Μετέωρα ανακοίνωσε ότι δεν θα διεκδικήσει τελικά το δημαρχιακό αξίωμα καθώς μετά από πού ώριμη σκέψη η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό για την κατάρτιση ψηφοδελτίου δεν απέδωσε τα αναμενόμενα για μια διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου Μετεώρων με αξιώσεις.
Ήτα υποχρέωσή μου να ενημερώσω τους συνδημότες είπε ο κ. Μπουτίνας  χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ή και στο Δήμο Μετεώρων  εάν υπάρξει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση…αλλλά όπως σημείωσε αυτή την ώρα θέλει να ηρεμήσει για λίγο και κατόπιν θα αποφασίσει τι θα κάνει…

Με αφορμή τις δηλώσεις Μπουτίνα οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Μετεώρων κ.κ.Παπαμιχαήλ και Αλέκος ανέφεραν ότι θα τους ενδιέφερε η συνεργασία με τον κ. Μπουτίνα.

Κατόπιν αυτών τον Δήμο Μετεώρων θα διεκδικήσουν με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο νυν Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης-ανήκει στην ΝΔ-ο Γιάννης Παπαμιχαήλ-κατέρχεται ως ανεξάρτητος προερχόμενος από τον ίδιο πολιτικό χώρο, ο Θοδωρής Αλέκος-προέρχεται από παλαιό ΠΑΣΟΚ και έχει λάβει στην στήριξη από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ-και ο Γιώργος Χατζιάρας με την στήριξη της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Βέβαια κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει νέα υποψηφιότητα αλλά είναι κάτι που θα φανεί μέχρι την προκήρυξη των εκλογών.
Όσον αφορά την δυναμική των υποψηφιοτήτων είναι κάτι που ακόμη δεν δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε κάποιον από αυτούς καθώς με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων θα μπορεί κανείς να κάνει ασφαλείς προβλέψεις και εκτιμήσεις μιας και υπάρχουν ανακατατάξεις που ίσως να αλλάξουν σημαντικά το κλίμα υπέρ κάποιων ή κατά αναλόγως και των προσώπων που θα διεκδικήσουν την ψήφο των συνδημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.