Τελευταίες Ειδήσεις

Με ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟ και ΒΛΑΧΟΓΙAΝΝΗ, Συνεδρίαση του Τομέα Προστασίας του Πολίτη, στην Πειραιώς



Συνεδρίασε ο Τομέας Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, στην αίθουσα Κεντρικών εκδηλώσεων του Κόμματος  στην οδό Πειραιώς, υπό την Προεδρία του Τομεάρχη Μαξίμου ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και του Συντονιστή Ηλία ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ.
Σην αρχή της Συνεδρίασης τοποθετήθηκαν οι κ.κ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ για τα τρέχοντα θέματα αρμοδιότητας του Τομέα και στη συνέχεια έγιναν τοποθετήσεις:
Από τον υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής κ. Θανάση ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟ με θέμα:  Υβριδικές επιχειρήσεις παραπληροφόρηση,  και FAKE NEWS, και  Λάζαρο Ηλιάδη, καθηγητή Πολυτεχνικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με θέμα: η εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης, στη Δημόσια Ασφάλεια.
Επίσης ειδική αναφορά έγινε στις πρόσφατες κρίσεις των Στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας και την εμφανή Κυβερνητική Βούληση για καρατόμηση μη αρεστών Αξιωματικών και την προώθηση ημετέρων.....
Στο τέλος μέσα σε μια φιλική ατμόσφαιρα, κόψαμε την Βασιλόπιτα  και ευχηθήκαμε Καλή Χρονιά  και ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ  ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ του 2019. !!!!!!!



Ηλίας Γ Βλαχογιάννης, τ.Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Συντονιστής του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας.  




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.