Τελευταίες Ειδήσεις

Κώστας Φαμίσης-Η Κεντροαριστερά πρωταγωνιστής των εξελίξεων

Η Κεντροαριστερά πρωταγωνιστής των εξελίξεων – Δεν θα γίνει δεκανίκι ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατία
– Ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς θα ακολουθήσει αυτόνομη πορεία και δεν θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ υπογραμμίζει  ο Κώστας Φαμίσης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Τρικάλων.
– «Η περίοδος του πολιτικού ετεροπροσδιορισμού τελείωσε οριστικά σημειώνει και προσθέτει πως  η ΝΔ και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι οι δύο όψεις ενός κάλπικου δικομματισμού, ενώ στην πολιτική πρακτική τους έχουν περισσότερα κοινά, από ό,τι διαφορές. Η μεγάλη Κεντροαριστερά δεν θα είναι «δεκανίκι και τσόντα», αλλά πρωταγωνιστής των εξελίξεων βαδίζοντας προς τις εθνικές εκλογές , τονίζει χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Τρικάλων Κώστας Φαμίσης.

– Ο συντοπίτης πολιτικός-πανεπιστημιακός και επιχειρηματίας επισημαίνει ακόμα ότι «η νέα, μεγάλη, προοδευτική, δημοκρατική παράταξη είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσει, ενώνοντας τους Έλληνες, σε ένα σχέδιο οριστικής εξόδου από την κρίση και άμβλυνσης των ανισοτήτων», προσθέτοντας πως «το νέο κοινωνικό συμβόλαιο που προτείνουμε, θα δώσει νέα δυναμική στην Ελλάδα και τους Έλληνες».

– Είναι πλέον οφθαλμοφανές ότι ο κ. Τσίπρας επιχειρεί να αλιεύσει στα καθαρά νερά της μεγάλης Κεντροαριστεράς αλλά δεν πείθει και το σημαντικότερο δεν του βγαίνουν τα «κουκιά» καθώς άπαντες έχουν αντιληφθεί τις προθέσεις της όλης προσπάθειας του η οποία δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια προσπάθεια και μάλιστα απέλπιδα διαχείρισης, της μεγάλης ήττας που έρχεται για τον ίδιο και το κόμμα του καταλήγει ο Κώστας Φαμίσης τονίζοντας ότι οι πολίτες θα τον κατατάξουν εκεί που του αρμόζει μη αντέχοντας άλλο το ψέμα και την κοροϊδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.