Τελευταίες Ειδήσεις

Έκοψε την βασιλόπιτα ο ΣΚΑΜ


Την κ
αθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Σύλλογος Κλασσικού Αθλητισμού Μετεώρων (Σ.Κ.Α.Μ.), το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019, στην έδρα του Συλλόγου, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας.
Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Ιωάννης Ζώτος. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καλαμπάκας, κ. Χρήστος Σινάνης, οι Αντιδήμαρχοι, κ. Μαρία Φροσυνάκη & κ. Κώστας Ράντος, στον οποίο έτυχε και το φλουρί!
Στην κοπή παρευρέθησαν οι αθλητές & προπονητές του ΣΚΑΜ, σύσσωμο το Δ.Σ., τα μέλη κι οι φίλοι του συλλόγου. Την παράσταση όμως έκλεψαν οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Στίβου που μαζί με τους γονείς τους κατέκλυσαν το χώρο & τον γέμισαν χαμόγελα & αισιοδοξία!
Άξια αναφοράς η άμεση θετική ανταπόκριση και διαβεβαίωση του Δημάρχου, κ. Σινάνη, σε προηγηθείσα σχετική αναφορά του προέδρου του ΣΚΑΜ, κ. Ν. Καραγιάννη, ότι το ήδη δρομολογημένο έργο του ασφαλτοτάπητα (ταρτάν) στο χώρο του Σταδίου θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα.

Ο ΣΚΑΜ συμπληρώνει φέτος 12 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στ’ αθλητικά δρώμενα, της Καλαμπάκας, εκπροσωπώντας την πόλη μας επάξια στο χώρο του κλασσικού αθλητισμού, υπό την εποπτεία και την καθοδήγηση των υπευθύνων Φυσικής Αγωγής - προπονητών, Γιούλης Κισκίνη, Αντιγόνης Τσέρτου, Βασίλη Σακκά. Παράλληλα, έχει καταφέρει ν’ αναδείξει την Καλαμπάκα σε κορυφαίο αθλητικό προορισμό διεθνώς, με τη διεξαγωγή του Μετεωρίτικου Δρόμου, που πραγματοποιείται επιτυχώς επί μια πενταετία.
Ο Σ.Κ.Α.Μ. ευχαριστεί θερμά όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την κοπή της βασιλόπιτας κι εύχεται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, υγεία κι ευτυχία σε όλους τους συμπολίτες μας για το 2019.

Με τιμή,
το Δ.Σ. του Σ.Κ.Α.Μ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.