Τελευταίες Ειδήσεις

Εντυπωσιακά γυρίσματα της ταινίας «Γεννημένος δολοφόνος» στα Τρίκαλα



Το ενδιαφέρον πολλών Τρικαλινών προκάλεσαν τα σημερινά εξωτερικά γυρίσματα που άρχισαν από νωρίς το πρωί, στον χώρο του σοσηροδρομικού σταθμού της πόλης, για τις ανάγκες της νέας Αμερικανό-Ιταλικής συμπαραγωγής ταινία με τίτλο «Borntobemurdered», που σε ελεύθερη μετάφραση είναι «Γεννημένος δολοφόνος».
Δεκάδες συμπολίτες πέρασαν αρκετή ώρα της ημέρας στον χώρο , παρακολουθώντας διακριτικά τα γυρίσματα, αφού οι άνθρωποι του συνεργείου φρόντισαν να τους κρατούν σε απόσταση ασφαλείας από τον χώρο που γυρίζοντας οι σκηνές της ταινίας.
Βέβαια αρκετοί ήταν και οι Τρικαλινοί που εξασφάλισαν κάποια μικρή συμμετοχή στην ταινία, αφού επελέγησαν ύστερα από κάστινγκ που έγινε από την εταιρεία παραγωγής να παίξουν ένα μικρό ρόλο ως κομπάρσοι.
Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν και την Τρίτη στην πόλη μας και αμέσως, μετά θα μεταφερθούν σε Μετέωρα και Ζαγοροχώρια, όπου θα γυριστούν και εκεί διάφορες σκηνές.

Πάντως σίγουρα είναι μια μοναδική εμπειρία αυτή για τα Τρίκαλα και τους κατοίκους τους, που βλέπουν να επιλέγεται η πόλη τους για μια τόσο μεγάλη παραγωγή του κινηματογράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.