Τελευταίες Ειδήσεις

...Κούνησε μαντήλι και ο Καλτσούδας στον Σινάνη



Ο πρώην αντιδήμαρχος Ανδρέας Καλτσούδας βάζει φωτιά στα σενάρια της επομένης μέρας στο Δήμο Μετεώρων με την απόφαση να κουνήσει μαντήλι στον συνδυασμό του Δημάρχου Χρήστου Σινάνη.
Με επιστολή του ο Ανδρέας Καλτσούδας προς τον πρόεδρο του ΔΣ γνωστοποιεί την απόφαση ανεξαρτητοποίησής του λέγοντας:
Κύριε πρόεδρε του Δ.Σ.,
Αξιότιμοι Συνδημότισσες – Συνδημότες
Με την παρούσα επιστολή μου, και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 του Νόμου 3852/2010 και του άρθρου 94 παρ. 4 του ΚΔΚ, γνωστοποιώ την ανεξαρτητοποίηση μου από την δημοτική παράταξη «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Χρήστο Σινάνη.

Με λύπη διαπιστώνω ότι οι προεκλογικές μας θέσεις παραμένουν ανεκπλήρωτες.
Ατολμία στη λήψη αποφάσεων για σοβαρά ζητήματα, υποσχεσιολογία, αναβλητικότητα, έλλειμμα συντονισμού, σολομώντειες λύσεις. Μόνο μικροέργα και αναμορφώσεις προϋπολογισμών στην στυγνή λογική της εξυπηρέτησης συμφερόντων. Επίσης συνάδελφοι-δημοτικοί σύμβουλοι απαξιώνονται και χωρίς λόγο και άποψη,
καλούνται απλά ως διακοσμητικά στοιχεία, να επικυρώνουν με την ψήφο τους ειλημμένες αποφάσεις.

Στις εκλογές της 25ης Μαΐου του έτους 2014 οι πολίτες του Δήμου Καλαμπάκας, νυν Δήμου Μετεώρων, επέλεξαν ως νέα Δημοτική Αρχή την δημοτική παράταξη «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ», δίδοντας ρητή και ξεκάθαρη εντολή ανάπτυξης, προόδου, ευημερίας, κοινωνικής αλληλεγγύης, προάσπισης και εξυπηρέτησης των συμφερόντων του τόπου και των κατοίκων.
Υπό τα πλαίσια αυτά, αποτέλεσε και εξακολουθεί να αποτελεί μεγίστη τιμή προς το πρόσωπό μου η εντολή που έλαβα, προκειμένου να υπηρετήσω τα συμφέροντα του Δήμου μας από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου και μάλιστα με την κατάταξή μου στην 1η θέση του ψηφοδελτίου της παράταξης.
Την εντολή αυτή έχω ιερή υποχρέωση να τιμήσω και να εξαντλήσω μέχρι τέλους ευσυνείδητα και με συνέπεια, πλην όμως εφεξής καθ’ όλα διακριτά από τον δημοτικό συνδυασμό με τον οποίο εξελέγην.
Μετά τιμής
Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος
Καλτσούδας Ι. Ανδρέας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.