Ορίστηκε το «ραντεβού» των αγροτώνΓια την ερχόμενη Πέμπτη στις 6 το απόγευμα ορίστηκε η συνάντηση των αγροτών με το κυβερνητικό κλιμάκιο.
Οι αγρότες αποδέχονται να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου, στο οποίο θα συμμετέχουν, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Στ. Αραχωβίτης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σ. Φάμελλος, η υφυπουργός Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου και ο υφυπουργός Κοινωνινής Ασφάλισης Τ. Πετρόπουλος.
Από την συνάντηση οι αγρότες περιμένουν να δοθούν λύσεις σε αιτήματα που έχουν θέσει προς το υπουργείο, τα οποία έχουν να κάνουν με το κόστος παραγωγής, την τιμή του πετρελαίου, του ρεύματος, των αγροτικών εφοδίων, των κατώτερων εγγυημένων τιμών των αγροτικών προϊόντων, των δασικών χαρτών και άλλα.


Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες μεταξύ των αγροτών που συντάσσονται με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων για να συγκροτηθεί η αντιπροσωπεία η οποία θα μεταβεί στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης.
Ωστόσο το απόγευμα οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας με τρακτέρ απέκλεισαν συμβολικά την παλιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου στην διασταύρωση της εθνικής με τον κόμβο του Πλατυκάμπου.