Τελευταίες Ειδήσεις

Αρχίζουν οι εξετάσεις οδήγησης στα Τρίκαλα



Ύστερα από ένα μακρύ διάστημα, πέντε και πλέον μηνών και συγκεκριμένα από τις 13 Σεπτεμβρίου 2018, όπου δεν διεξαγόταν εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης στα Τρίκαλα, λόγω της αποχής των εξεταστών οδήγησης και τις επαναλαμβανόμενες διαμαρτυρίες των ιδιοκτήτων των σχολών οδηγών, με αποτέλεσμα να περιμένουν επί μήνες να βγάλουν δίπλωμα οδήγησης 1000 και πλέον άτομα, φαίνεται πως κάτι άρχισε να κινείται τις τελευταίες ημέρες.
Σσύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι από τους εξεταστές που απεργούσαν μέχρι πρότινος έχουν προσέλθει κανονικά στα καθήκοντα τους και έτσι οι εξετάσεις διεξάγονται κανονικά, χωρίς μεν τους εντατικούς ρυθμούς, πλην όμως άρχισε να υπάρχει ήδη μια ροή στις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών. Κάτι που αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα, ώστε να μπορέσει να επέλθει η ομαλότητα πάνω στο τεράστιο θέμα που δημιουργήθηκε.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που σαφώς ανακουφίζει τους δεκάδες ιδιοκτήτες σχολώ οδηγών στα Τρίκαλα, αλλά και τους 1000 και πλέον συμπολίτες που περίμεναν επί μήνες να αποκτήσουν δίπλωμα οδήγησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.