Τελευταίες Ειδήσεις

Από τον ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΚΕ ο Γιάννης Αρζομανίδης – Θα είναι υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφέρεια



Δήλωση στήριξης του ΚΚΕ από τον Γιάννη Αρζομανίδη υποψήφιο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στη περιφέρεια Θεσσαλίας και πρώην μέλος της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.
Η δήλωση έγινε στη συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του Δήμου Λαρισαίων, το βράδυ της Παρασκευής 1η Φλεβάρη στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.
Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αρζουμανίδης, ανέφερε:
«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, αγαπητοί σύντροφοι και συντρόφισσες, δε σας κρύβω ότι το τελευταίο διάστημα νιώθω μια σχετική αμηχανία, βρίσκομαι σ’ έναν ανοιχτό διάλογο τόσο με το ΚΚΕ, όσο και με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” για την συστράτευση σε μια υπόθεση που είναι πάρα πολύ σημαντική, ειδικά για την χρονιά που διανύουμε, με αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις, αλλά ταυτόχρονα δεν σας κρύβω ότι νιώθω και μια απίστευτη ομορφιά που βρίσκομαι εδώ ανάμεσά σας, στα παλιά και γνώριμα λημέρια για μένα.
Έστω κι αν με δική μου ευθύνη βρέθηκα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά σας, αλλά ο χρόνος και το σημείο που ο καθένας συνειδητοποιεί με ποιον πρέπει να πάει και ποιον να αφήσει έχω την αίσθηση ότι έφτασε και για μένα. Ως συνεργαζόμενος λοιπόν με τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” υπόσχομαι εδώ μπροστά σας ότι θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου εν είδει πολιτικής συγνώμης, σε μια συμφωνία αν θέλετε με τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης”. Ένα είδος που για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί έξω από αυτό το χώρο παρεξηγήσιμο.

Ζήτησα λίγο χώρο από τη “Λαϊκή Συσπείρωση” στο δρόμο του αγώνα και η “Λαϊκή Συσπείρωση” μου το προσέφερε απλόχερα και πιστεύω ότι τέτοιος χώρος υπάρχει πολύς σ΄ αυτό τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε από δω και στο εξής μαζί. Για πάρα πολλούς ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται σ΄ άλλους πολιτικούς χώρους είτε ανένταχτοι είτε μέσα σε οργανωμένους σχηματισμούς και συλλογικότητες και στη πορεία, επειδή ακριβώς αυτός ο προβληματισμός είναι διάχυτος μετά από πάρα πολύ μεγάλη απογοήτευση, πολύ μεγάλου αριθμού ανθρώπων και εύχομαι και η δικιά μου παρουσία από τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” να μπορέσει να στείλει αυτό το μήνυμα, να σηματοδοτήσει τη δυνατότητα αυτών των ανθρώπων να συμμετάσχουν σ΄ αυτόν τον κοινό αγώνα με όποιον τρόπο αυτοί θεωρούν σημαντικότερο.
Η “Λαϊκή Συσπείρωση” και το ΚΚΕ δεν έχουν να προσφέρουν σε κανέναν καρέκλες και δεν το κάναν ποτέ, αυτό που δίνουν είναι χώρο στο δρόμο του αγώνα και όποιος θέλει να τοποθετηθεί σ΄ αυτόν το δρόμο με την γροθιά σφιγμένη, στον αγώνα να έρθει μαζί μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.