Τελευταίες Ειδήσεις

Κατά πλειοψηφία ο ισολογισμός-απολογισμός του Δήμου Μετεώρων-Έγκριση 39 προσλήψεων και διεκδίκηση τυροκομικής σχολής




Την έγκριση κατά πλειοψηφία του ισολογισμού-απολογισμού του Δήμου για το 2017 περιελάμβανε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μετεώρων το βράδυ της Τρίτης αλλά και την έγκριση 39 συνολικά προσλήψεων προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων για τις ανάγκες του Δήμου που θα διεκδικήσει και την ίδρυση και λειτουργία τυροκομικής σχολής.
Στην συνεδρίαση αρχικά αναγνώστηκε η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου κ. Ανδρέα Καλτσούδα από τον πρόεδρο και ακολούθησε η συζήτηση για τον ισολογισμό-απολογισμό και όπως επισημάνθηκε υπάρχει καθυστέρηση στην είσπραξη οφειλών και επισφαλείς απαιτήσεις ύψους 1,5 εκ. ευρώ.

Τοποθετούμενος ο κ. Σακελλαρίου ανέφερε ότι υπάρχει αύξηση των οφειλών την διετία 2016-2017 ενώ ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαγεωργίου σημείωσε ότι η οικονομική πολιτική του Δήμου είναι στεθεροποιημένη με τον κ. Τούλα στη συνέχεια να επικρίνει την Δημοτική Αρχή τις ενέργειες της σε πολιτισμό-περιβάλλον και αναφέρθηκε και στο ΠΔ για τις δράσεις στα Μετέωρα υπογραμμίζοντας την απαράδεκτη εικόνα της πόλης με τα λύματα να ξεχειλίζουν σε κεντρικά σημεία.
Πέραν αυτών μετά από πρόταση του κ. Κόττη εγκρίθηκε ομόφωνα για την διεκδίκηση τυροκομικής σχολής στην Καλαμπάκα ενώ συζητήθηκαν και λήφθηκαν αποφάσεις και σε μια σειρά θεμάτων που περιλαμβάνονταν στην ημερήσια διάταξη.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.