Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ IMTM 2019 ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ 12 – 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, ΤΕΛ ΑΒΙΒ




Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων  (συνεργαζόμενοι φορείς: Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, Επιμελητήριο Τρικάλων, Δήμοι Νομού Τρικάλων) ενημερώνει τις επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου ότι θα συμμετάσχει σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, στην 25η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού International Mediterranean Tourism Market  - IMTM 2019 που θα πραγματοποιηθεί 12 – 13 Φεβρουαρίου 2019 στο Συνεδριακό / Εκθεσιακό Κέντρο TLV, στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, στο Τελ Αβίβ (https://www.imtm-telaviv.com/).

Μέσω της συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση, δίδεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να προβάλουν τον τουριστικό προορισμό της περιοχής μας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους στη δυναμική και πολλά υποσχόμενη αγορά του Ισραήλ. Επίσης, να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις (B2B) με αντίστοιχες επιχειρήσεις του κλάδου (tour operator, τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, κ.α.) σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.


Η IMTM είναι από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στην ανατολική Μεσόγειο και αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός για τoν εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό του Ισραήλ. Είναι ο τόπος συνάντησης όχι μόνο της τοπικής αλλά και της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας καθώς υπάρχει ισχυρή αντιπροσώπευση από 40 χώρες, προσελκύοντας ετησίως περισσότερους από 20.000 επαγγελματίες του τουρισμού. 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τη δήλωση συμμετοχής, καλούνται οι επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας έως τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Επιμελητήριο Τρικάλων:
Σδρένια Σοφία, τηλ.2431027493 (εσωτ.106), email: sdrenia@trikala-chamber.gr
Ενιαίος Φορέας Τουρισμού Π.Ε. Τρικάλων:
Τόκτωρ Μαρία, τηλ.2431027493 (εσωτ. 117), e-mail: mariamtok@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.