Τελευταίες Ειδήσεις

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ «Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ – Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ» – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο Ν. ΣΥΡΑΚΟΣ


Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» από τις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος» την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 στον αναβληθέντα αγώνα «Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ – Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ» για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος).
Πρόκειται για έναν αγώνα-ντέρμπι, δεδομένου ότι υπάρχει ισοβαθμία με τον Αστέρα Ιτέας στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, επομένως ένα νικηφόρο για την ομάδα μας αποτέλεσμα στον αγώνα της Τετάρτης θα εδραιώσει ακόμα περισσότερο την παραμονή μας στην κατηγορία, που είναι και ο βασικός μας στόχος.
Σε αυτή μας την προσπάθεια ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, για να νιώθουμε έντονα τον ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ από τις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου της Καλαμπάκας.

Ώρα έναρξης: 3 μ.μ.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΑ – ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ
Κάνουμε γνωστό ότι τιμή του εισιτηρίου Γενικής Εισόδου για τον αγώνα ανέρχεται στα 7 ευρώ, ενώ όπως πάντα η είσοδος στους μαθητές θα είναι δωρεάν.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο Ν. ΣΥΡΑΚΟΣ
Κοινή συναινέσει η απόφαση της Διοίκησης του Α.Σ. Μετέωρα και του ποδοσφαιριστή Νίκου Συράκου για την αποχώρηση του δεύτερου από την ομάδα μας. Ο 21χρονος επιθετικός πλέον παραμένει ελεύθερος.
Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.