Τελευταίες Ειδήσεις

Αισιοδοξία και βεβαιότητα για τη νίκη στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Τρικάλων



Πολύ μικρή αποδείχθηκε η αίθουσα «Αίγλη» του ξενοδοχείου «Πανελλήνιο», για να χωρέσει τα δεκάδες στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας που προσήλθαν το πρωί του Σαββάτου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Τρικάλων.
Έτσι αρκετά από αυτά δεν κατάφεραν να εισέλθουν εντός της αίθουσας, μένοντας στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, στήνοντας «πηγαδάκια» με πολιτικό περιεχόμενο.
Επίτιμος καλεσμένος στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Τρικάλων,ήταν ο Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, Βουλευτής Καρδίτσας και πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά Κώστας Τσιάρας, ο οποίος ήταν και ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης.
Εκείνο που εκφράστηκε έντονα στην ομιλία του κ. Τσιάρα, όπως και στους χαιρετισμούς των υπολοίπων ομιλητών, είναι η μεγάλη αισιοδοξία για την νίκη της παράταξης με αυτοδυναμία όποτε και αν γίνουν εκλογές μέσα στη χρονιά, μετά την ντροπιαστική και επώδυνη για την χώρα ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών από μια κυβέρνηση που καταρρέει, μετρώντας τους τελευταίους μήνες της θητείας της.

Να σημειώσουμε ότι εκτός από τον Κώστα Τσιάρα, σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν στον κόσμο ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Κώστας Τρέλλης, ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Κώστας Σκρέκας, οι πρώην Βουλευτές Ηλίας Βλαχογιάννης και Μιχάλης Ταμήλος, ο Πολιτευτής Θανάσης Λιούτας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και οι τέσσερις Δήμαρχοι του νομού που έχουν εκλεγεί με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης, Πύλης Κώστας Μαράβας και Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης.
Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος Κανίνας, ενώ το τυχερό φλουρί αντιστοιχούσε σε μια δωροεπιταγή από κεντρικό κατάστημα των Τρικάλων.
Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι εν δυνάμει υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Τρίκαλα έδωσαν το παρόν, όπως επίσης και όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του νομού, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και απλοί πολίτες.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.