Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Δημήτρης Λύπας υποψήφιος με τον Θοδωρή Αλέκο


Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Μετεώρων,
Τον προσεχή Μάιο θα κληθούμε όλοι μας να εκλέξουμε νέα Δημοτική Αρχή, με νέα δεδομένα, σε ένα νέο νομοθετικό πλαίσιο, τον «Κλεισθένη» ο οποίος αποτελεί ένα νέο στοίχημα, ένα νέο διακύβευμα για την τοπική αυτοδιοίκηση σε όλη τη χώρα.
Έχοντας, λοιπόν επίγνωση των ευθυνών ως ενεργός πολίτης και εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, έπρεπε να πάρω τις αποφάσεις μου. Ετούτη η φορά ήταν η πιο δύσκολη απ’ όλες τις προηγούμενες. Τα διλήμματα πολλά:  κοινωνικά, ηθικά και πολιτικά, σε καμία περίπτωση όμως κομματικά.
Συζητώντας, λοιπόν, με το οικείο περιβάλλον μου, μετά από παρότρυνση φίλων και συγγενών και μια σειρά γεγονότων που θα αναφέρω παρακάτω, πήρα την απόφαση να είμαι εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
Καθώς είμαι εκλεγμένος όλες τις θητείες μου ως δημοτικός σύμβουλος στον κεντρώο χώρο, έχω κάνει δημόσιο κάλεσμα – ουκ ολίγες φορές -  από τον Απρίλιο του  2018, σε όλους τους φορείς, τους θεσμικούς παράγοντες και τις παραγωγικές τάξεις του Δήμου, να παραμείνει ο κεντρώος  χώρος ενωμένος και συντεταγμένος για ένα σκοπό:  να υπάρξει νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας.
Επιπλέον, θα παραμείνω  πιστός και με συνέπεια στα αυτοδιοικητικά ιδεολογικά μου πρότυπα, στις αρχές μου και στο έργο  που έχω επιδείξει σε όλες τις προηγούμενες δημοτικές αρχές που συμμετείχα, επειδή θεωρώ ότι το αντίθετο θα ήταν τουλάχιστον ανήθικο από πλευράς μου απέναντι στους συνδημότες μας αλλά και στους πρώην και στους νυν συνεργάτες και συναδέλφους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και προέδρους τοπικών κοινοτήτων. Κόντρα, λοιπόν, στα σημεία των καιρών που θέλουν πολιτικές μετακινήσεις – μετεγγραφές που διέπονται από μικροπολιτικές και προσωπικά συμφέροντα και όχι από ιδεολογικές θέσεις και απόψεις, ούτε για το κοινό καλό, θα παραμείνω σταθερός. Εν κατακλείδι και κατά κύριο λόγο  θεωρώ ότι η πιο σοβαρή, δυναμική, ικανή με σχέδιο και αρχές πρόταση - χωρίς να έχω πρόθεση να μειώσω κανέναν υποψήφιο Δήμαρχο -  είναι η  πρόταση του Θοδωρή Αλέκου. Μία πρόταση που έγινε νωρίς, πριν τροποποιηθεί το νομοθετικό πλαίσιο και καταδεικνύει το γνήσιο και αγνό ενδιαφέρον για τα κοινά χωρίς να ρυθμίζεται από μικροπολιτικά συμφέροντα και καιροσκοπισμό.  Για όλους τους παραπάνω λόγους αποφάσισα να συνταχθώ και εγώ στο πλευρό του για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο Μετεώρων.  
Με σεβασμό,
Λύπας Δημήτρης
Αγρότης, Δημοτικός Σύμβουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.