Τελευταίες Ειδήσεις

Εύα Κανέλλη: «Μια σε βρίσκω μια σε χάνω»


Ένα πανέμορφο γνήσιο Λαϊκό Τραγούδι
Ενάμιση χρόνο μετά το επιτυχημένο ντουέτο με τίτλο: «Έχουνε μπλεχτεί οι ρόλοι», ο Γιάννης Λεμπέσης εμπιστεύεται στη σπουδαία γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια και συνεργάτιδά του στο πάλκο, Εύα Κανέλλη το τραγούδι του με τίτλο: «Μια σε βρίσκω μια σε χάνω».

Ένα πανέμορφο γνήσιο Λαϊκό Τραγούδι που μουσικά «πατάει» γερά με τέχνη και μαστοριά στους παραδοσιακούς μουσικούς δρόμους της Σμύρνης και του Αιγαίου και στιχουργικά περιγράφει απλά, τρυφερά και σημερινά την αγάπη, τον πόθο και τον έρωτα.

Η Εύα Κανέλλη με ιδιαίτερες περγαμηνές στο πάλκο και τη δισκογραφία και ζηλευτές συνεργασίες (Δημήτρης Μητροπάνος, Πασχάλης Τερζής, Ελένη Βιτάλη, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Δούκισσα, Θέμης Αδαμαντίδης, Γιώργος Μαργαρίτης…) απογειώνει το τραγούδι με την ερμηνεία της.
Μια ερμηνεία με ψυχή, μεράκι, ωριμότητα αλλά και φρεσκάδα και έμφυτη ορθοφωνία και τεχνική στοιχεία που την κατατάσσουν στις κορυφαίες ερμηνεύτριες του γνήσιου ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.
KANELI MIA SE BRISKO MIA SE XANO 3000x3000
Η ιδιαίτερη ενορχήστρωση του Γιάννη Λεμπέση με αιγαιοπελαγίτικη διάθεση, το πανέμορφο και μερακλίδικο «παίξιμο» των σπουδαίων μουσικών συνεργατών του (Νίκος Οικονομίδης βιολί, Παναγιώτης Βέργος σαντούρι, Μίλτος Χρυσανθίδης κιθάρες, Γιάννης Φουστέρης μπάσο, Σπύρος Γλένης κρουστά) αλλά και η αρτιότητα και η υψηλή ποιότητα της ηχογράφησης στο studio emphasis του Γιάννη Φουστέρη, διαμορφώνουν ένα αποτέλεσμα αυθεντικό, αλλά και σημερινό και ένα πανέμορφο και ελκυστικό άκουσμα πού αγγίζει καρδιές και αισθήματα.

Το single «Μια σε βρίσκω μια σε χάνω» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από το Ogdoo Music Group:

  • Κατεβάστε το από το iTunes
  • Κατεβάστε το από το Google Store
  • Κατεβάστε το από το Amazon
  • Ακούστε το από το Spotify
  • Ακούστε το από το Deezer

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.