Τελευταίες Ειδήσεις

Έγκλημα στον Πειραιά: Τα πρώτα λόγια του δράστη όταν παραδόθηκε στους αστυνομικούς


Έγκλημα στον Πειραιά: Τα πρώτα λόγια του δράστη όταν παραδόθηκε στους αστυνομικούςΠαραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έξω από κέντρο διασκέδασης στον Πειραιά. Πρόκειται για 30χρονο που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Πως προσπάθησε να δικαιολογήσει στους αστυνομικούς την εν ψυχρώ δολοφονία του 21χρονου.
«Ήμουν σε άμυνα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 30χρονος που δολοφόνησε εν ψυχρώ για ασήμαντη αφορμή έναν 21χρονο τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στον Πειραιά. Ο δράστης, μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr έδειχνε στο σώμα του σημάδια τα οποία ισχυρίστηκε ότι του τα προκάλεσε ο 21χρονος για να δικαιολογήσει την αποτρόπαιη πράξη του. Για το όπλο και πως βρέθηκε στα χέρια του ο 30χρονος φέρεται να είπε ότι το βρήκε στο λιμάνι του Πειραιά και ότι δεν είναι δικό του και πως το είχε μαζί του για να ρίξει στον αέρα για το καλό της νέας χρονιάς…

Ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου κρατείται στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ. Προηγήθηκαν διαπραγματεύσεις των συγγενών του με την αστυνομία όπως είχε μεταδώσει το newsit.gr. Το τελευταίο σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι ο δράστης να μπέρδεψε το θύμα με τον δίδυμο αδελφό του. Ο άνδρας είναι 30 ετών. Ο πατέρας του είναι Έλληνας και η μητέρα του από τον Άγιο Δομίνικο. Είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν αφού είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοχρησία. Στην Ασφάλεια βρίσκονται η φίλη του θύματος και ο αδερφός του προκειμένου να δώσουν συμπληρωματική κατάθεση αλλά και να αναγνωρίσουν τον δράστη.
Το χρονικό της δολοφονίας
Όλα έγιναν μετά τις 4 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Ο 21χρονος από τη Νίκαια δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα συναντούσε τον θάνατο το βράδυ που άλλαξε ο χρόνος. Αρχικά ήρθε στα λόγια με τον δράστη και στην συνέχεια βγήκαν έξω και πιάστηκαν στα χέρια. Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου ο 30χρονος δράστης έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε τον άτυχο 21χρονο. Στην συνέχεια τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο και εξαφανίστηκε Ο 21χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.
Πηγή: newsit, Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.