Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη για τη νέα χρονιά-“Χρονιά δημιουργική χωρίς μνημόνια, με στόχο την εμπέδωση της κοινωνικής δικαιοσύνης”.




Το 2019 αποτελεί μία χρονιά ορόσημο για την εμπέδωση της κοινωνικής δικαιοσύνης και την εδραίωση της δίκαιης ανάπτυξης. Για πρώτη φορά μετά από την κρίση, το νέο έτος δεν φέρνει βάρη και δεσμεύσεις, αλλά ελαφρύνσεις και κοινωνικές παροχές, σηματοδοτώντας έτσι τη νέα εποχή που ανατέλλει για την κοινωνία και τη χώρα εκτός μνημονίων. Όσοι δεν πίστευαν ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την πολυεπίπεδη κρίση, σήμερα διαπιστώνουν ότι οι θυσίες και οι κόποι των πολιτών όχι απλά δεν πήγαν χαμένοι, αλλά αντίθετα, έπιασαν τόπο, με την κοινωνία και την οικονομία όρθια.
Το 2019, όμως, αποτελεί και το έτος της λαϊκής ετυμηγορίας σε όλους τους βαθμούς διακυβέρνησης, από την Ευρώπη μέχρι τον ιδιαίτερο τόπο μας. Ο ελληνικός λαός το 2019 θα δώσει τις καλύτερες απαντήσεις σε όλους εκείνους που θέλουν να γυρίσουμε πίσω στον συντηρητισμό και την αδικία. Με οδηγό τα μεγάλα επιτεύγματα των προηγουμένων ετών, το 2019 θα είναι η χρονιά που θα σημαδέψει την νέα πορεία προς την πρόοδο, με έμφαση στις πανανθρώπινες αξίες, την αλληλεγγύη και την ανεκτικότητα.


Χρόνια πολλά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.