Τελευταίες Ειδήσεις

Πάσα ανθρωπιάς από αστέρες του Ελληνικού μπάσκετ και ποδοσφαίρου




Συγκινητικές στιγμές έζησαν όσοι παρακολούθησαν την φιλανθρωπική αναμέτρηση του ΑΟ Καλαμπάκας «Πάσα Ανθρωπιάς» στο Βλαχάβειο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
Ο αγώνας μπάσκετ έγινε για την ενίσχυση του ειδικού σχολείου Καλαμπάκας και έδωσαν το παρόν τους πρώην ποδοσφαιριστές της Εθνική μας ομάδας ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το 2004 στην Πορτογαλία (Νικοπολίδης, Κατσουράνης, Σεϊταρίδης, Χαριστέας, Παπαδόπουλος) καθώς  και καλαθοσφαιριστές όπως οι Γιαννούλης, Τσαρτσαρής, Παπανικολάου και ο προπονητής του Α.Ο. Καλαμπάκας και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος κ. Κωνσταντινίδης, με τον Γιάννη Ιωαννίδη στον πάγκο της ομάδος ενώ τον αγώνα παρακολούθησε και ο προπονητής της Εθνική μας ομάδος ποδοσφαίρου κ. Άγγελος Αναστασιάδης.

Από την μεριά του ΑΟΚ συμμετείχαν παλαίμαχοι παίκτες, όπως οι Θεοχάρης, Μακρής, Τσαγκρασούλης, Μπέλλος, Δριτσέλης, Αθανασούλας, Σπανός κ.α, αλλά και παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα της πόλης μας στο σήμερα ενώ στον πάγκο της Καλαμπάκας κάθισε ο παλιός και επί πολλά χρόνια προπονητής Σωκράτης Λαϊάκης.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο παλαίμαχος διαιτητής Α1 κ. Κορομηλάς,  ο κ.  Χλωρός και ο κ. Παπαδημητρίου.
Την πάσα ανθρωπιάς παρακολούθησαν πλήθος Καλαμπακιωτών και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων με τον  πρόεδρος του ΑΟΚ κ. Φαμίση να τιμά με τιμητικές πλακέτες τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων, τον Δήμαρχο Μετέωρων, τον Περιφερειαρχή, όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στην διοργάνωση ενώ τίμησε και τα τοπικά ΜΜΕ για την συνεχή βοήθειά τους προς τον Α.Ο. Καλαμπάκας και τις εκδηλώσεις του.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.