Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ 28η ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ HERMES EXPO “ΕΡΜΗΣ ΕΞΠΟ” ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΤΙΣ 8 – 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2019



Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι θα συμμετάσχει, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην 28η Διεθνή Επιχειρηματική έκθεση HERMES EXPO η οποία θα πραγματοποιηθεί σε Ουάσιγκτον, Φιλαδέλφεια και Νέα Υόρκη στις 8-11 Απριλίου 2019.
Η HERMES EXPO πραγματοποιείται από το 1992 και είναι μία Διεθνής Έκθεση δικτύωσης και προβολής επιχειρηματιών, προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών της Ελλάδας στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, με στόχο την σύναψη εμπορικών συμφωνιών δια της προώθησης των Ελληνικών προϊόντων στην Αμερικανική Ήπειρο, αλλά και τη δικτύωση των Ελλήνων επιχειρηματιών. Συμβάλλει δε, στην ανάπτυξη των επενδυτικών και επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ ΗΠΑ, Ελλάδας. Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα της έκθεσης μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της www.hermesexpo.com.
Κόστος Συμμετοχής: Η συμμετοχή με περίπτερο 10 τ.μ. επιδοτείται και το τελικό κόστος συμμετοχής για την κάθε επιχείρηση-εκθέτη ανέρχεται στο 25% του συνολικού κόστους. Το κόστος συμμετοχής δεν περιλαμβάνει έξοδα διαμονής και μετακίνησης.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για δήλωση συμμετοχής, καλούνται οι επιχειρήσεις να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής έως την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Επιμελητήριο Τρικάλων: Αριστείδης Δημήτρης, τηλ. 24310 25004 (εσωτ 105), e-mail: aristidis@trikala-chamber.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.