Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ … ΑΘΛΙΟΙ ...!



Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D., Πολιτευτής Τρικάλων


        Κάθε κυβέρνηση, σ’ όλη την υφήλιο, εκλέγεται από τον Λαό, για να ασχοληθεί και για να επιλύσει όσα περισσότερα προβλήματα μπορεί, απ’ αυτά που τον βασανίζουν. Αυτή είναι η λογική και ο πολιτικός κανόνας των εκλογών. Η σημερινή κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου έχει καταστρατηγήσει αυτήν την φιλοσοφία και όχι μόνο δεν έλυσε τα προβλήματα και δεν υλοποίησε τα προεκλογικά της προγράμματα αλλά συσσώρευσε προβληματισμούς, μεγάλωσε την φτώχεια, την ανεργία και την μετανάστευση, ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας, έκλεισε τα αυτιά και τα μάτια στην αρπαγή της περιουσίας των ΒορειοΗπειρωτών και έδωσε την Ελληνική ταυτότητα και την γλώσσα στους Σλάβους των Σκοπίων. Οι δηλώσεις του Τσίπρα στο Παλαί ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης, ότι δεν είναι «προδότης» δεν πείθουν την πλειοψηφία των Ελλήνων.
        Όσο περνάει ο χρόνος φαίνεται πεντακάθαρα η ανικανότητα των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. να δρομολογήσουν ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα. Οι Εθνομηδενιστές της Συγκυβέρνησης και τα … «παιδιά του Σόρος», με τις πολιτικές τους επιλογές στα Εθνικά θέματα, έχουν σπάσει ρεκόρ κάθε πολιτικής φαιδρότητας και ανυποληψίας. Αντέγραψαν όλες τις παθογένειες της Μεταπολίτευσης και στον δρόμο προς τις Εκλογές υπόσχονται δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις. Φύτεψαν και μεγάλωσαν το «Βαθύ κράτος» του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να βολέψουν τους … τεμπέληδες της ψευτοΑριστεράς και να στήσουν το δικό τους «Στρατό».

        Έτσι δημιούργησαν την Ελλάδα των δύο ταχυτήτων, με πολλούς φτωχούς και λίγους πλούσιους. Οι πολλοί ζουν με επιδόματα και οι λίγοι ζουν με την χλιδή της εξουσίας. Μοιράζουν ψίχουλα στους οικονομικά αδύνατους και γονατίζουν την Μεσαία τάξη, που ήταν η ραχοκοκαλιά της χώρας. Αυξάνουν τους άμεσους και έμμεσους φόρους. Δίνουν παροχές 2,1 δις ευρώ και εισπράττουν μέσω φόρων 10 δις ευρώ, φτιάχνοντας έτσι ένα κάλπικο και αιματοβαμμένο πλεόνασμα 10 δις ευρώ.
        Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αυτοκαταργείται και οι Συριζαίοι απέδειξαν, τα χρόνια αυτά, ότι είναι άνθρωποι … βολεψίες με ψευτοΑριστερό πρόσημο. Γέμισαν το κράτος με Καρανίκηδες και Πετσίτηδες και από 5.000 ευρώ, που έβγαζαν κάθε χρόνο, ως γκαρσόν, βρέθηκε να παίρνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως. Κρύβουν τον Πετσίτη και φωνάζουν το «Απεταξάμην τον Σατανά», γιατί φοβούνται τις αποκαλύψεις. Αποσταθεροποιείται η Συγκυβέρνηση και τα σκάνδαλα εξελίσσονται σε χιονοστιβάδα, που οδηγούν, τους … Διαπλεκόμενους, στην έξοδο από την εξουσία.
        Το θέατρο του παραλόγου στους ΑΝ.ΕΛ., με τις αντιφατικές και καθημερινές δηλώσεις του Πάνου Καμμένου και τις διαγραφές, δείχνει την κατάντια του πολιτικού συστήματος της χώρας. Οι Τσίπρας – Καμμένος θα πάνε μαζί μέχρι τελικής πτώσης. Δεν μπορεί να ζήσει ο Καμμένος χωρίς βουλευτική ασυλία. Όλα, όμως, μαρτυρούν πως «ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ…».
        Μπήκαμε οριστικά σε μια δύσκολη προεκλογική περίοδο, που η αντιπαράθεση θα ‘ναι πολύ έντονη. Ήδη οι δύο συγκεντρώσεις, της Ν.Δ. στην Αθήνα, με το 12ο Συνέδριο, και η δεύτερη, στην Θεσσαλονίκη, με τον Τσίπρα, είναι αψευδείς μάρτυρες πως οδηγούμαστε σε Εθνικές Εκλογές.
        Πρόβα Διακυβέρνησης έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσιάζοντας ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος, μπροστά σε 5.000 συνέδρους και παρατηρητές με το σύνθημα «Αξίζουμε καλύτερα». Είναι το τελικό σάλπισμα για μια μεγάλη νίκη και ουσιαστική αλλαγή. Ήρεμος και σταθερός ο Μητσοτάκης στην Αθήνα, νευρικός και ωρυόμενος ο Τσίπρας στην Βουλή και στην Θεσσαλονίκη. Βλέπει, ο Πρωθυπουργός, να καταρρέει το όνειρο της τετραετίας, όπως κατέρρευσαν και οι αυταπάτες του, και χάνει τον έλεγχο. Κάποτε ήταν ήρεμος και ειρωνικός. Τώρα έγινε νευρικός και πολύ επιθετικός, δηλητηριάζοντας κι άλλο την πολιτική σκηνή. Δεν είναι πλέον κυρίαρχος των καταστάσεων. Είναι ευάλωτος και φοβικός. Η μοναδική του εξαγγελία ήταν η υποψηφιότητα της … Νοτοπούλου ως υποψηφίας Δημάρχου Θεσσαλονίκης. Και μη χειρότερα …!
        Την ίδια περίοδο, που γίνονται αυτά στην Ελλάδα, η Ευρώπη κλυδωνίζεται με την Αγγλία να μην ξέρει τι θέλει, την Γαλλία να δείχνει πιο ευάλωτη όσο ποτέ, εξ’ αιτίας των κίτρινων γιλέκων και την Γερμανία να υποφέρει από τα αγκάθια τις μετά Μέρκελ εποχής. Σ’ όλα αυτά προστίθεται και το άρθρο της Γερμανικής Εφημερίδας DEUTCHE WELLE, που λέγει πως «η κρίση αφήνει τους Έλληνες να πεινάνε και τα παιδιά τους να υποσιτίζονται», αφού μόνο τον Νοέμβριο του 2018 χάθηκαν για την χώρα μας 33.000 θέσεις εργασίας. Αυτά τα γνωρίζουν οι Τσίπρας – Καμμένος;
        Το αμαρτωλό τρίγωνο Μαξίμου – Λαυρεντιάδη – Πετσίτη δείχνει πως πέφτουν οι Άθλιοι, σαν ώριμο … φρούτο… αφού ξέχασαν την άποψη του Αγάθωνα «ότι οι Άρχοντες δεν θα κυβερνούν για πάντα».
        Πότε θα κυκλοφορήσει η Μαύρη Βίβλος των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.