Τελευταίες Ειδήσεις

Έξω το ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια – Έξω οι φασίστες από τα σχολεία




Απέναντι στις επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή μας και στην προσπάθεια των διαφόρων φασιστοειδών να σπείρουν το φασιστικό-ρατσιστικό τους δηλητήριο, είναι ανάγκη οι μαθητές να συνεχίσουν να απομονώνουν αυτές τις δυνάμεις, όπως αποφασιστικά κάνουν σε εκατοντάδες σχολεία, σε όλη τη χώρα, αυτές τις ημέρες.
Τόσο η ΝΔ και η συνδικαλιστική της παράταξη στους εκπαιδευτικούς, που "ψαρεύουν" στα θολά νερά του εθνικισμού όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, που κάνει πως δε βλέπει τις μεγάλες μαθητικές κινητοποιήσεις, που γίνονται από την αρχή της χρονιάς με ξεκάθαρους στόχους και αιτήματα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και που καμία σχέση δεν έχουν με την εθνικιστική και φασιστική δράση, από διαφορετικούς δρόμους, ρίχνουν νερό στον ίδιο μύλο της ΧΑ. Κρύβουν την ουσία για το περιεχόμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών, που "ανάβει" περισσότερο το φιτίλι του πολέμου στην περιοχή μας, ενισχύοντας την οικονομική-πολιτική-στρατιωτική παρουσία ΗΠΑ-ΕΕ στα Δυτικά Βαλκάνια. Εξέλιξη η οποία βρίσκει σύμφωνα όλα τα κόμματα εκτός του ΚΚΕ.

Ούτε οι παραφουσκωμένοι τίτλοι ορισμένων ΜΜΕ ούτε η συκοφάντηση μπορούν να κάμψουν τις μαθητικές κινητοποιήσεις που διεξάγονται από την αρχή της χρονιάς. Κινητοποιήσεις στις οποίες κυριαρχούν διεκδικήσεις και αιτήματα για ένα σχολείο που να μορφώνει και δε θα εξοντώνει τους μαθητές, ενάντια στις εξαγγελίες Γαβρόγλου, αλλά και με έντονα αντιΝΑΤΟϊκά και αντιπολεμικά συνθήματα.

Καλούμε τους μαθητές να κάνουν δική τους υπόθεση το σύνθημα:

Όχι στην συμφωνία των Πρεσπών – Έξω το ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια – Έξω οι φασίστες από τα σχολεία!


T.Σ Τρικάλων της ΚΝΕ

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.