Τελευταίες Ειδήσεις

Μετεώρων Δωδεκάμερο – Έναρξη Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων



Τα Χριστούγεννα φθάνουν, η πόλη ντύθηκε στα λευκά και οι εορταστικές εκδηλώσεις του «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΔΩΔΕΚΑΜΕΡΟ» ξεκινούν.
Αύριο Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, ελάτε στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου να υποδεχθούμε όλοι μαζί την Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, που θα μας ταξιδέψει στις γειτονιές του κόσμου με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, ο Σύλλογος Παραδοσιακής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης «Άγιος Βησσαρίων», θα παρουσιάζει στο Πνευματικό Κέντρο Βασιλικής τη μουσική εκδήλωση με τίτλο «Υπόδεξαι Βηθλεέμ».
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30 στην Πλατεία Δημαρχείου, ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας στέλνει το δικό του μήνυμα γιορτής και μας καλεί όλους στο κέντρο της πόλης, να συνθέσουμε το σκηνικό των εορτών, με ποικιλία δράσεων για τα παιδιά.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας, η Άννα Μπιθικώτση μας παρουσιάζει το νέο της βιβλίο «Ψηλαφίζοντας τις λέξεις… με τραγούδια που αγάπησα» και μας καλεί σε μία μυσταγωγική παράσταση πλαισιωμένη από δραματοποιημένες αφηγήσεις της συγγραφέως, επενδυμένες με μουσικά θέματα και μελοποιημένη ποίηση κορυφαίων Ελλήνων ποιητών και συνθετών (Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζηδάκι κ.α.).
Δήμος Μετεώρων




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.