Τελευταίες Ειδήσεις

Πρεμιέρα για το φυσικό αέριο στην Καλαμπάκα-Πραγματοποιήθηκε η τελετή της αφής




Γεγονός είναι πλέον η παροχή φυσικού αερίου στην Καλαμπάκα μετά την τελετή αφής που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής παρουσία εκπροσώπων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, των τοπικών αρχών, εκπροσώπων φορέων και κατοίκων της περιοχής.
Ειδικότερα στις 12.30 στην πλατεία Δημαρχείου με μια συμβολική τελετή έγινε η επίσημη αφή της φλόγας φυσικού αερίου το οποίο θα συνδέεται πλέον μέσω τα ν δικτύων του σε επιχειρήσεις, κατοικίες και δημόσια κτίρια.
Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Λεωνίδας Μπακούρας αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη χαρά της εταιρείας που έρχεται στην Καλαμπάκα διαβεβαιώνοντας την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών για τους πελάτες της περιοχής ενώ ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Σινάνης έκανε λόγο για ιστορική ημέρα για την πόλη με την παροχή του φυσικού αερίου.

Χαιρετισμούς απεύθυναν ακόμη ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός που συνεχάρη όσους εργάστηκαν για να φθάσει το φυσικό αέριο στην Καλαμπάκα, οι Βουλευτές κ.κ. Σιμορέλης και Σκρέκας και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κ. Παπαγεωργίου.
Στη συνέχεια έγινε η αφή της φλόγας… με το φυσικό αέριο το οποίο και άναψε εν μέσω  θερμών χειροκροτημάτων από τους παραβρισκόμενους.

















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.