Τελευταίες Ειδήσεις

Τίμησε τους προστάτες της η ΠΥ Καλαμπάκας




Με Θεία Λειτουργία η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας τίμησε τους προστάτες του Πυροσβεστικού Σώματος των Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω, Αγίων Ανανία, Αζαρία και Μισαήλ,την Δευτερα 17 Δεκεμβρίου που η Εκκλησία μας τιμά την ημέρα αυτή την μνήμη τους στην Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων την οποία τέλεσε ο Πατήρ Παύλος Τζιμόπουλος (απόστρατος πυροσβέστης) παρουσία της Ηγουμένης Ταβιθά και της συνοδείας αυτής.
Στην Θεία Λειτουργία συμπροσευχήθηκαν ο Διοικητής και το προσωπικό της Π.Υ. Καλαμπάκας ,ο Δήμαρχος  Μετεώρων κ. Σινάνης, καθώς επίσης και πολλοί απόστρατοι υπάλληλοι του Πυροσβεστικού Σώματος και απλοί πολίτες.
Στον χαιρετισμό του, ο Πατήρ Παύλος Τζιμόπουλος εξέφρασε στον Διοικητή και στους Υπαλλήλους της Π.Υ. Καλαμπάκας την ευαρέσκεια της Μητροπόλεως, για την προσφορά της Πυροσβεστικής στο κοινωνικό σύνολο, ευχόμενος, να συνεχίσει να διακονεί το κοινωνικό σύνολο για χρόνια πολλά και με την ίδια αυταπάρνηση.
Ο Διοικητής  και οι υπάλληλοι της Π.Υ. Καλαμπάκας μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας δέχτηκαν την φιλοξενία της αδελφότητας στο αρχονταρίκι και ευχαρίστησαν θερμά την Ηγουμένη της Ι.Μ. Αγίων Θεοδώρων και την συνοδεία αυτής.











Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.