Τελευταίες Ειδήσεις

Συνεργασία Συνεταιριστικής-Υδραυλικών Τρικάλων-Αποφασίστηκε σε συνάντηση των κ.κ. Λάππα, Πλησιώτη-Βαλομάνδρα




Η χορήγηση χαμηλότοκων δανείων για σύνδεση νοικοκυριών και επιχειρήσεων με το φυσικό αέριο αποφασίστηκε σε συνάντηση του Προέδρου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας  και του ομολόγου των Υδραυλικών του νομού Τρικάλων.
Ειδικότερα σε δείπνο εργασίας στο «Μετεώρων Πανόραμα»  Καλαμπάκαςόπου παρακάθισαν  ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας Τάσος Λάππας το μέλος του ΔΣ αυτής  Σωτήρης Πλησιώτης και οΠρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών νομού Τρικάλων Νίκος  Βαλομάνδρας οριστικοποιήθηκε η συνεργασία για το προσεχές διάστημα μεταξύ των δυο πλευρών που προβλέπει επίσης και χορήγηση επαγγελματικών δανείων στα μέλη του συνδέσμου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα τέθηκαν όλα τα ζητήματα επί τάπητος και όπως ανέφερε ο κ. Λάππας η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, διαισθανόμενη τις απαιτήσεις των σύγχρονων καιρών και ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καταναλωτών για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, θα παρέχει σε όλους ανεξαίρετα τους Θεσσαλούς και κατ’ επέκταση τους Τρικαλινούς πολίτες χαμηλότοκα δάνεια, προκειμένου να εγκαταστήσουν στα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους τον σύγχρονο και πλέον συμφέροντα τρόπο θέρμανσης, το φυσικό αέριο, στις περιοχές φυσικά όπου υπάρχει σύνδεση.

 Κάτι που όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας θα σημάνει και περισσότερη δουλειά για τους επαγγελματίες υδραυλικούς, εκτός από τους ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης για τους πολίτες.
Επισημαίνεται τέλος ότι  Συνεταιριστική Τράπεζα ως αρωγός στην επαγγελματική ανάπτυξη των μελών του Συνδέσμου Υδραυλικών Τρικάλων, θα τους παρέχει επίσης επαγγελματικό δάνειο για αντικατάσταση των επαγγελματικών τους αυτοκινήτων και εργαλείων, ώστε να υπάρχει εκ μέρους τους οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες προς τους καταναλωτές.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.