Τελευταίες Ειδήσεις

« ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΛΕΙΝΟΒΟΥ»-Του Συνδυασμού « Νέο Ξεκίνημα- Ανεξάρτητος Δήμος» Του υποψηφίου Δημάρχου του Δήμο Μετεώρων ΘΟΔΩΡΗ ΑΛΕΚΟΥ




Τα  πλοκάμια των μικρών υδροηλεκτρικών έργων- παρεμβάσεων ,αρχίζουν να τυλίγονται ασφυκτικά στο σώμα της ελληνικής υπαίθρου!
Τα ποτάμια και όχι μόνον σε κάθε μικρή κοινωνία- κοινότητα,αρχίζουν να μπαίνουν στο στόχαστρο των κάθε λογής  « επενδυτών»,καθ΄ότι τα έργα αυτά είναι επιδοτούμενα.
Έτσι και η μικρή κοινωνία του δημοτικού διαμερίσματος του Κλεινοβού, ετοιμάζεται να νοιώσει το τσουνάμι αυτής της υδροηλεκτρικής επένδυσης, καθιστώντας  το νερό του χωριού ,κομμάτι του κάθε επενδυτικού σχεδίου στην αγορά της ενέργειας!
Ως συνδυασμός « ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ», ενώνουμε τη φωνή μας με τις καθολικές φωνές αγωνίας των συνδημοτών μας,  κατοίκων της κοινότητας Κλεινοβού  και  την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μετεώρων και λέμε :

Όχι στον ενεργειακό πόλεμο
Όχι στην διαπραγμάτευση  με τους επενδυτές-αμφιβόλου μάλιστα αξιοπιστίας- το περιβάλλον του ποταμού,διότι αυτό είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής ,  αφορά ολόκληρη την τοπική κοινωνία και έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη σε σχέση με την ίδια την επένδυση στην ενέργεια.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΟΒΟΥ

                                                 ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.