Τελευταίες Ειδήσεις

ΙΡΑ Τρικάλων-Μήνυμα αγάπης

Για 4η συνεχή χρονιά, σήμερα 24/12/2018 και περί ώρα 11.00΄, παραμονή της Γεννήσεως του Χριστού, μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α. Τρικάλων), συνοδευόμενα από τον κ. Α΄ Υποδ/ντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων Αστυν Δ/ντη Στέργιο ΝΙΝΤΟ και από τον ορισθέντα ως υπεύθυνο ιερέα της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών για τα Σώματα Ασφαλείας στον Νομό Τρικάλων, πάτερ Ευάγγελο ΚΑΡΑΜΙΝΤΖΙΟ, αλλά και χορωδίας αποτελούμενη από τέκνα μελών της Τοπικής μας πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Μεγάλων Καλυβιών Τρικάλων «Άγιος Νικόλαος » όπου τραγουδήσαμε τα κάλαντα και ανταλλάξαμε ευχές με τους ηλικιωμένους, σε κλίμα συγκίνησης και χαράς.
Η Τοπική μας προσέφερε συμβολικά από καρδιάς, τα είδη εκείνα που απαιτούνταν, κατόπιν συνεννόησης με την Διοίκηση του Γηροκομείου, για το μεσημεριανό γεύμα της 3ης ημέρας των Χριστουγέννων.

Ήταν μεγάλη μας χαρά πραγματικά….όλο αυτό που ζήσαμε εκεί, συνομιλώντας, με τους συνανθρώπους μας, δεχόμενοι τις ευχές τους !!!
Να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση και το Προσωπικό του Γηροκομείου, τόσο για την ένθερμη υποδοχή, όσο και για την άριστη συνεργασία, με την υπόσχεση ότι όπως και φέτος, θα προσπαθήσουμε να είμαστε αρωγοί στο έργο τους, στο μέτρο του δυνατού, και την νέα Χρονιά !!!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!
SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της φιλίας)
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                     Ο Γεν. Γραμματέας
ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας          ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειο



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.