Τελευταίες Ειδήσεις

Έφυγε ξαφνικά 41χρονος Καστρακινός

Ισχυρό σοκ υπέστη η τοπική κοινωνία του Καστρακίου και της Καλαμπάκας από τον ξαφνικό θάνατο ενός 41χρονου συμπολίτη.
Πρόκειται για τον Πλησιώτη Ιωάννη ο οποίος το πρωί του Σαββάτου αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και μετέβη στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας όπου ενημέρωσε του εφημερεύοντες γιατρούς ότι δεν αισθάνεται καλά.
Ωστόσο παρά την άμεση επέμβαση των γιατρών για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες ο 41χρονος σωριάστηκε καταγής και άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στα μάτια τους ενώ στο Κέντρο Υγείας δημιουργήθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας από συγγενείς και φίλους που έσπευσαν πληροφορηθέντες τον ξαφνικό θάνατό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατος του άτυχου Γιάννη Πλησιώτη επήλθε πιθανότατα από καρδιακό επεισόδιο αλλά τα ακριβή αίτια αυτού θα αποσαφηνιστούν από την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής που ήδη έχει παραγγελθεί.
Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και η μικρή κόρη του εκλιπόντος αλλά όλοι οι συγγενείς και φίλοι που ακόμη αδυνατούν να πιστέψουν τον πρόωρο χαμό του.
Αύριο Κυριακή στις 12 το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία του 41χρονου Πλησιώτη Ιωάννη που έφυγε εντελώς ξαφνικά από την ζωή σήα μερτο πρωί.
Η κηδεία θα γίνει από τον Ι.Ν. Πέτρου και Παύλου στο Καστράκι.
Η σορός του θα μεταφερθεί στην εκκλησία στις 11.30

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και μια κόρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.