Τελευταίες Ειδήσεις

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο 2ο Δημοτικό Καλαμπάκας-Απόλυτα επιτυχής με πρωταγωνιστές τα παιδιά του σχολείου




Εναρμονισμένη στο πνεύμα των ημερών ήταν η όμορφη και καθόλα επιτυχημένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 2ου Δημοτικού σχολείου Καλαμπάκας με πρωταγωνιστές τα παιδιά.
Αφήνοντας τις τσάντες στο σπίτι και με εφόδιο την καλή διάθεση οι μικροί μαθητές κα μαθήτριες πήγαν στο σχολείο και έδωσαν ευχές και χαρά σε μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν τη γιορτούλα τους που με τόσο μεράκι προετοίμασαν με την βοήθεια των δασκάλων τους.
Την επιμέλεια και πραγματοποίηση της Χριστουγεννιάτικης  εκδήλωσης  
των μαθητών της Γ΄ τάξης του σχολείου παρακολούθησαν γονείς και κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί  που χάρηκαν με την άψογη διοργάνωση αυτλής και παρουσία της Αντιδημάρχου  Πολιτισμού-Παιδείας κας Λίλα Μπαντέκα-Νάνη.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας κ. Χρήστος Καραγεώργος που ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένη η καινούρια χρονιά με αγάπη, υγεία και  ειρήνη στον κόσμο ενώ η Αντιδήμαρχος κ. Μπαντέκα-Νάνη ευχήθηκε με τη σειρά της καλές γιορτές διαβεβαιώνοντας ότι ο Δήμος Μετεώρων όπως πάντα θα βρίσκεται κοντά τους και αρωγός σε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή λειτουργία των σχολείων της περιοχής ευθύνης του.

Σημειώνεται ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου με ευθύνη του Διοικητικού Συμβουλίου του, μετά τη λήξη της εκδήλωσης μοίρασε γλυκίσματα σε  
όλους τους μαθητές.
Τέλος ο Διευθυντής και το διδακτικό προσωπικό του 2ου Δημοτικού Σχολείου  
Καλαμπάκας εύχονται σε όλους τους συμπολίτες Καλά Χριστούγεννα και  
ευτυχισμένο το Νέο Έτος.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.