Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ KYOKUSHIN KARATE




Σ’ ένα πολύ δυναμικό αγωνιστικό και ταυτόχρονα τεχνικό σεμινάριο με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του Kyokushin karate Αlejandro Νavarro είχαν την τιμή και την ευκαιρία να προπονηθούν οι αθλητές του Α.Σ. Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας μαζί με τον προπονητή τους!
Τέτοιου είδους σεμινάρια είναι πολύ σημαντικό να φιλοξενούνται στη χώρα μας διότι μέσω αυτών των σεμιναρίων ανεβαίνει το επίπεδο των αθλητών μας καθώς δίνονται πολλά κίνητρα - εμπειρίες - και κατανόηση νέων τεχνικών!
Ο αθλητής αυτός αποτελεί ένα μεγάλο όνομα καθώς τυγχάνει να είναι και πολλαπλός πρωταθλητής στο παγκόσμιο χώρο του kyokushin karate με ένα από τα μεγαλύτερα βιογραφικά ενεργού αθλητού καθώς αγωνίζεται για πάνω από 20 έτη σε παγκόσμια και πανευρωπαικά πρωταθλήματα με μεγάλη αγωνιστική εμπειρία και προσκλήθηκε για 1η φορά στην Ελλάδα σε ένα διήμερο αγωνιστικό σεμινάριο στις 24-25 Νοεμβρίου στο Βόλο μετά από την πρωτοβουλία του αρχηγού εκπροσώπου της ΙΚΟ Ελλάδος τον Γιάννη  Στεφάνου.

Μόλις το προηγούμενο Σαβκο 17 και 18 Νοεμβρίου είχε κερδίσει το Ανοιχτό  Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Kyokushin στη Μολδαβία.
Παραβρέθηκαν και συμμετείχαν αρκετοί εκπρόσωποι διαφορετικών στυλ Νοκ Ντάουν και το σίγουρο είναι ότι οι συμμετέχοντες αποκόμισαν μεγάλες εμπειρίες στην προετοιμασία και στο αγωνιστικό κομμάτι του kyokushin karate.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες που είχαν την τιμή να προπονηθούν και να αγωνισθούν έστω και φιλικά μαζί του αποκομίζοντας μεγάλες εμπειρίες.
                                                                 Ο Προπονητής




















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.