Τελευταίες Ειδήσεις

Κλειστός ο δρόμος προς Κρανιά λόγω πτώσης δέντρου



Από ανάρτηση του Κρανιώτη Σωτήρη Παιάνα στο Facebook, έγινε γνωστό πως ο δρόμος για την Κρανιά παραμένει κλειστός, λόγω πτώσης ενός μεγάλου δέντρου στο οδόστρωμα.
Γράφει χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Παιάνας:
«Ένας τεράστιος έλατος , από αυτούς που βρίσκονται σαν ‘χάροι’ πάνω από το δρόμο προς Γκουντροσέικο , έπεσε εξαιτίας του λίγου χιονιού της προηγούμενης εβδομάδας, κλείνοντας το δρόμο, τσακίζοντας κολώνα της ΔΕΗ και κόβοντας προφανώς το ρεύμα και το τηλέφωνο, στο ίδιο σχεδόν μέρος που είχε πέσει και πρόπερσι ένας άλλος. Θύμα ήταν ‘ευτυχώς’ μόνο ένα πρόβατο που πιθανόν σκοτώθηκε είτε από την πτώση είτε από ηλεκτροπληξία. Θα μπορούσε να διαλύσει το σπίτι που βρίσκεται λίγο μέτρα πιο κάτω ή ακόμη πολύ χειρότερα …
Πέρα από την όσο το δυνατό συντομότερη αποκατάσταση του προβλήματος πρέπει το Δασαρχείο Καλαμπάκας και ο Δήμος Μετεώρων να δούνε τι πρέπει να γίνει με όλα τα έλατα αυτής της περιοχής που είναι κυριολεκτικά στον ‘αέρα, πριν καταστραφούν περιουσίες ή οτιδήποτε άλλο .

ΥΓ. Το χωριό ήταν παντελώς έρημο και μέσα στις βουνιές, στο δρόμο δεν κυκλοφορούσε κυριολεκτικά ούτε ένα αυτοκίνητο, στην Καστανιά είχε ομίχλη με ορατότητα 5 μέτρων , ευτυχώς το οδικό δίκτυο είναι ακόμη σε αρκετά καλή κατάσταση, χωρίς λακκούβες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.