Τελευταίες Ειδήσεις

Ένας χρόνος ποιμαντορίας του κ. Θεόκλητου



Με θεία λειτουργία στην οποία χοροστάτησε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων γιόρτασε τη συμπλήρωση ενός έτους ποιμαντορίας από την ημέρα υποδοχής και ενθρόνισής του.
Ο κ. Θεόκλητος συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως-Καθηγούμενο της ΙΜ Μεγάλου Μετεώρου Αρχιμανδρίτη Νήφωνα, Καθηγουμένους της Μοναστικής Πολιτείας των Μετεώρων κληρικών και μοναχών τέλεσε την λειτουργία και σε εμφανώς συγκινημένος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο λαό της περιοχής και τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών αλλά και τους κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων για την αγάπη με την οποία τον περιβάλουν από την πρώτη κιόλας ημέρα της εδώ παρουσίας του.

Υπογράμμισε πως η παρουσία του στο τιμόνι της Μητρόπολης έχει στόχο να βρίσκεται κοντά σε όλους τους ανθρώπους δίνοντας λύσεις στα όποια προβλήματα και να συνδράμει ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα προκειμένου να κερδίσουμε την Επουράνιο Βασιλεία.
Την λειτουργία επί τ η συμπληρώσει ενός έτους ποιμαντορίας του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητου παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Μιχαλάκης, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής. Τοπικών φορέων, μοναχοί και μοναχές και πλήθος πιστών που μετά το πέρας ευχήθηκαν στον κ. Θέοκλητο εις πολλά έτη Δέσποτα.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.