Τελευταίες Ειδήσεις

ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ - Επίκαιρα τα μηνύματα του Πολυτεχνείου


   
Εκδήλωση με ομιλία, ποιήματα και τραγούδια στο ξενοδ. «ΛΗΘΑΙΟΝ» (παραποταμίως, πρώην ΚΤΕΛ) την ερχόμενη Πέμπτη 15/11 και ώρα 8.30 μ.μ. για να τιμήσουμε τα 45 χρόνια από την ηρωική Εξέγερση του Πολυτεχνείου.
   Η Εξέγερση της Νεολαίας και του Λαού κατά της χούντας αποτελεί διαχρονικό δίδαγμα. Δίδαγμα αγώνα όλων μας ενάντια στους δυνάστες, απροκάλυπτους ή ραφιναρισμένους, για δημοκρατία, ελευθερία, εθνική ανεξαρτησία και οικονομικά-κοινωνικά δικαιώματα.
   Τα μνημόνια, δηλαδή ο οικονομικός φασισμός που καταπιέζει και λεηλατεί λαϊκά εισοδήματα, περιουσίες και το μέλλον των ανθρώπων, είναι η σύγχρονη χουντική «διακυβέρνησή» μας. Τα υπηρετούν και τα εφαρμόζουν δεξιοί και ψευτοαριστεροί, έχοντας την ίδια στρατηγική που για να το κρύψουν στήνουν δήθεν κοκορομαχίες μεταξύ τους.

   Ο Λαός πρέπει να περάσει απέναντι στα θανατερά σχέδια και πρακτική τους. Εδώ και τώρα για έξοδο από το τούνελ του ευρωμονόδρομου, της ευρωζώνης και της αέναης λιτότητας και υποταγής μας.
   Μπροστά μας είναι η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ, αρκεί να το θελήσουμε, αγνοώντας τη μαύρη προπαγάνδα τους για παράδοσή μας.
   Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ οδηγεί σε μια Ελλάδα ελεύθερη, ανεξάρτητη, κυρίαρχη, δημοκρατική, κοινωνικά δίκαιη (έστω με τάσεις κοινωνικής δικαιοσύνης, αρχικά) και περιβαλλοντική προστασία.
à ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
à Όλοι την Πέμπτη στη θεατρο-μουσικο-ποιητική εκδήλωσή μας!
à ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ και ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.