Χαμηλή η συμμετοχή στην απεργία της ΑΔΕΔΥ στα ΤρίκαλαΜε υποτονική συμμετοχή και στις δύο συγκεντρώσεις συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης στη σημερινή απεργία στα Τρίκαλα. Χαμηλά και τα ποσοστά συμμετοχής στην απεργία.
Είναι ενδεικτικό ότι από τους 997 εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (χωρίς τους αναπληρωτές) μόλις οι 25 απήργησαν.
ΠΑΜΕ
Οι εκπαιδευτικοί και οι υπάλληλοι, που ανήκουν στη δύναμη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ) πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ρήγα Φεραίου. Χαιρετισμό απηύθυναν, από το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών η κ. Άννα Κουτελίδα και από το Σωματείο Οικοδόμων ο πρόεδρος.


ΕΛΜΕ – Δάσκαλοι
Η δεύτερη συγκέντρωση, στον ίδιο χρόνο (10:30 το πρωί) έγινε από την ΕΛΜΕ Τρικάλων και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην πλατεία του ΟΤΕ, όπου βρίσκονται και τα δύο γραφεία εκπαίδευσης. Στο 2,4% το ποσοστό απεργίας των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στο 3,18% το ποσοστό των καθηγητών.
Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων δεν προχώρησε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, καθώς, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Κωστίκας δεν υπάρχει εκλεγμένη διοίκηση στο Εργατικό Κέντρο, οπότε δεν μπορούσαν να συμμετέχουν σε συγκέντρωση.

Σύμφωνα με τον ίδιο υψηλά δείχνουν τα ποσοστά συμμετοχής των εργαζομένων σε δομές (παιδικοί σταθμοί, κ.λπ. και στην καθαριότητα) και χαμηλά στις διοικητικές υπηρεσίες των δήμων.
Χαμηλά τα ποσοστά συμμετοχής, τέλος και στους νοσοκομειακούς γιατρούς στα Τρίκαλα.