Τελευταίες Ειδήσεις

«Έρχονται οι Αμερικάνοι»!!

Του Χρήστου Σταμόπουλου,
(πορευθέντος στην 45η πορεία του Πολυτεχνείου προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία)

     «Έρχονται οι Αμερικάνοι»! Μ’ αυτό το αιχμηρό σύνθημα «υποδέχθηκαν» πλήθη πολιτών απ’ τα πεζοδρόμια το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ έξω απ’ την Αμερικάνικη Πρεσβεία στην Αθήνα, στη φετινή μεγάλη πορεία του Πολυτεχνείου.
   Ταυτόχρονα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κινήθηκαν να προστατέψουν απ’ την οργή και τον σαρκασμό των πολιτών το μπλοκ του κυβερνώντος κόμματος, του κόμματος των νεότευκτων αμερικανοτσολιάδων, που με επικεφαλής τον γραμματέα τους διαδήλωναν δήθεν κατά… των Αμερικάνων! Χρειαζόταν πράγματι απροσμέτρητο θράσος το κόμμα της σημερινής κυβέρνησης να… διαδηλώνει αντιιμπεριαλιστικά, αντιπολεμικά, φιλειρηνικά κόντρα στους Αμερικάνους!!, όταν:
à Ο φιλοαμερικανισμός της κυβέρνησης Τσίπρα είναι απροκάλυπτος.
à Η συμμετοχή στο ΝΑΤΟ θεωρείται αγκαλιά προστασίας και όχι πηγή κινδύνων.
à Όλος ο εθνικός μας χώρος παραχωρείται πεσκέσι στους αμερικανονατοϊκούς ιμπεριαλιστικούς πολεμοκάπηλους σχεδιασμούς, με νέες βάσεις και στρατιωτικές εξυπηρετήσεις.
à Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που γενικώς ξεφτελίζει τις αξίες της Αριστεράς, πλήττει ιδιαίτερα τις αντιιμπεριαλιστικές και αντιαμερικάνικες παραδόσεις του λαϊκού μας κινήματος.

à Ο γνωστός Παπαχελάς αρθρογραφώντας, έμπλεος ικανοποίησης, μας λέει πως «ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και γκρέμισε ταμπού και κλισέ δεκαετιών… ένα ταμπού που γκρεμίσθηκε είναι ο αντιαμερικανσιμός. Σήμερα έχουμε μια αριστερή κυβέρνηση που επιδιώκει ανοικτά, και χωρίς περιστροφές, τη στενή σχέση με τις ΗΠΑ, είτε με Ομπάμα πρόεδρο είτε με Τραμπ. Η Αριστερά επένδυσε πολύ στον αντιαμερικανισμό, σήμερα τον αποδομεί στην πράξη…»
à Ένας «κακομοίρης» (ο Καμμένος τον είπε έτσι για λάθος θέμα) τοπικός μας βουλευτής δηλώνει πως οι Αμερικάνοι δεν είναι πια ιμπεριαλιστές, αλλά «φίλοι και συνεργάτες μας»!
à Για να έρθει εν τέλει προ ημερών από τη Θεσσαλονίκη ο ίδιος ο Αμερικάνος πρέσβης Τζέφρι Πάιατ και με συνέντευξή του να επισφραγίσει επισήμως τον απροκάλυπτο φιλοαμερικανισμό της σημερινής κυβέρνησης αποθεώνοντας τον Τσίπρα!

v ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΛΑΙΣΤΕΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 1973!
v ΕΞΩ ΟΙ ΗΠΑ! ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.