Τελευταίες Ειδήσεις

Οι επιπτώσεις του καπνίσματος στην υγεία-Με ομιλητές τους κ.κ. Μπεχράκη και Λιάπη




Το κάπνισμα είναι μια πολύ κακή συνήθεια και οι επιπτώσεις τους στην υγεία του ανθρώπου είναι βλαβερές και ως εκ τούτου θα πρέπει να αποφεύγεται από όλους.
Αυτό ήταν το μήνυμα της καθόλα ενδιαφέρουσας και σημαντικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην αίθουσα «Νίτσα Λιάπη» στην Καλαμπάκα με ομιλητές του καταξιωμένους καθηγητές της Ιατρικής κ.κ. Χρήστο Λιάπη και Παναγιώτη Μπεχράκη.
Την εκδήλωση προλόγισε η Αντιδήμαρχος κ. Μπαντέκα καλωσορίζοντας τους εισηγητές και τους παρισταμένους ενώ απεύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος κ. Σινάνης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.  Τσίγκας εκ μέρους της ΠΕ Τρικάλων και της Περιφέρειας που εξέφρασαν την ελπίδα ότι μετά την αποψινή εκδήλωση όλοι να φύγουν σοφότεροι και προβληματισμένοι για το κάπνισμα και τις συνέπειες του.

Ακολούθησαν οι εισηγήσεις των κ.κ. Λιάπη και Μπεχράκη οι οποίοι με γλαφυρό τρόπο προσέγγισαν το ακροατήριο και με την προβολή διαφανειών έδωσαν σημαντικά στοιχεία για το πόσο επιβλαβής είναι η συνήθεια του καπνίσματος στον ανθρώπινο οργανισμό όπως και των  ηλεκτρονικών τσιγάρων που κυκλοφορούν για την διακοπή του.
Σημειώνεται ότι οι παραβρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα επίσης να παρακολουθήσουν ένα θεατρικό από μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας  που πέρασε ένα σημαντικό μήνυμα προς όλους και κυρίως στα παιδιά για να αποφύγουν την κακή συνήθεια του καπνίσματος.













Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.