Τελευταίες Ειδήσεις

Γέμισε λύματα το κέντρο της Καλαμπάκας



Εικόνα άκρως απαράδεκτη και αποκρουστική ήταν αυτή που αντίκρισαν την Κυριακή αρκετοί Καλαμπακιώτες  και ξένοι επισκέπτες στο κέντρο της πόλης καθώς λύματα είχαν πλημμυρίσει δρόμους .
Η έντονη βροχόπτωση του προηγούμενου διημέρου ανέδειξε ξανά ένα πρόβλημα που δυστυχώς αποτελεί όνειδος για μια πόλη αμιγώς τουριστική να εμφανίζει τέτοιες καταστάσεις και συνάμα να ελλοχεύει ανά πάσα στιγμή σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.
Τα λύματα βγήκαν από τα δίκτυα όμβριων υδάτων  όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος  έργων του Δήμου Μετεώρων κ. Άλκης Αναγνωστόπουλος ζητώντας συγγνώμη από τους δημότες και τους επαγγελματίες για την εικόνα που αντίκρισαν αλλά και την άκρως αντιαισθητική κατάσταση μπροστά στα καταστήματά τους και μάλιστα σε κεντρικό σημείο της πόλης.
Το πρόβλημα βέβαια είναι παλιό και μέχρι σήμερα καμία δημοτική αρχή δεν το έλυσε αλλά όπως είπε ο κ. Αναγνωστόπουλος πρέπει να δοθεί ένα τέλος ειδάλλως θα ζητηθεί παρέμβαση του εισαγγελέα.

Διαβεβαίωσε ότι από την πλευρά του θα προσπαθήσει να δοθεί λύση θέτοντας το στον Δήμαρχο αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο γιατί δεν μπορεί να διαιωνίζεται κάτι τέτοιο.
Υπενθυμίζεται ότι κατ΄ επανάληψη έχουν πλημμυρίσει υπόγεια καταστημάτων και πολυκατοικιών εξ αιτίας της συμπεριφοράς κάποιων οι οποίοι αδειάζουν τα λύματα των βόθρων τους στα δίκτυα όμβριων με συνέπεια να προκαλούνται σοβαρά προβλήματα ακόμη και με έντονη δυσοσμία όλο το χρόνο που καθιστά δυσάρεστη την κυκλοφορία των ανθρώπων από τις συγκεκριμένες περιοχές ενώ επαγγελματίες και περίοικοι δεν μπορούν να σταθούν ή να ανοίξουν πόρτες και παράθυρα…
Το ποτήρι της υπομονής έχει πλέον ξεχειλίσει προ πολλού και αυτό θα πρέπει να το αντιληφθούν οι αρμόδιοι και να παρέμβουν άμεσα τονίζουν επαγγελματίες και κάτοικοι των περιοχών που πλήττονται εξ αιτίας αυτής της κατάστασης και αν δεν το πράξουν τότε η Δικαιοσύνη και η Διεύθυνση Υγείας θα κληθούν να δώσουν λύση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.