Τελευταίες Ειδήσεις

Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών & Μετεώρων κ. Θεόκλητος



                    
                    
Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον ,θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει ,στον πανηγυρίζοντα  Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Αθανασίου Θεόπετρας, επί τη μνήμη του Οσίου Πατρός υμών  Γεωργίου (Καρσλίδη) του νέου Ομολογητού.
                   Την Τρίτη το πρωΐ 6 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα λειτουργήσει στον Ιερό Ενοριακό Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων, επί τη συμπληρώσει ενός έτους Αρχιερωσύνης ,  Ενθρονίσεως και Ποιμαντορίας του στην Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων.   
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας   θα προστεί της 2ης  Ιερατικής Συνάξεως των Ιερέων της Μητροπόλεώς μας, κατά την οποία θα απευθύνει πατρικές ευχές και παραινέσεις.
Στη συνέχεια θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Βαρλαάμ Νιαβής , με το ενδιαφέρον θέμα: «Τα χαρίσματα της Ιερωσύνης κατά τον Άγιον Ιωάννην τον Χρυσόστομον».    
                                                  
«Ιερά Πανήγυρις επί τη μνήμη του Αγίου Γεωργίου (Καρσλίδη) του Νέου Ομολογητού στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Αθανασίου Θεόπετρας»
Γνωστοποιούμε στους ευλαβείς χριστιανούς ότι την Κυριακή 4 Νοεμβρίου εορτάζουμε τη μνήμη του Αγ. Γεωργίου του νέου  ομολογητού , του οποίου τεμάχιο Ιερού Λειψάνου έχουμε την ευλογία να φυλάσσουμε    στην Ενορία μας.
Οι Ιερές ακολουθίες κατά το διήμερο 3 και 4 Νοεμβρίου θα λάβουν χώρα σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:


Σάββατο 3 Νοεμβρίου , ώρα 5:30 μ.μ.
Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου , ώρα 7:30 π.μ.
Όρθρος και εν συνεχεία πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος.

Το απόγευμα και ώρα 5:00
Θα ψαλεί ο Παρακλητικός Κανόνας του Αγίου.

Καθημερινές θείες Λειτουργίες στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου Καλαμπάκας
 Κάθε ημέρα εκτός Σαββάτου, Κυριακής και μεγάλων εορτών  στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου Καλαμπάκας  θα τελείται Θεία Λειτουργία από 7:30 π.μ. εώς 9:00 π.μ. .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.