Τελευταίες Ειδήσεις

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας





Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε  στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από το Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητρόπολης, π. Ιγνάτιο και τον π. Βαρθολομαίο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ανταλλάχθηκαν ευχές για την πρόσφατη ανάληψη καθηκόντων του νέου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας και του Διευθυντή Αστυνομίας Λάρισας και μέσα σε εγκάρδιο κλίμα συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας και αφορούν το πεδίο ενδιαφέροντος των τοπικών αστυνομικών και εκκλησιαστικών Αρχών.  


Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ταξίαρχος Βασίλειος Καραπιπέρης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Σκριάπας ευχαρίστησαν το νέο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου για την ευγενική του επίσκεψη και αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα και πλακέτες. 

Παράλληλα, ο Σεβασμιότατος κ.κ. Ιερώνυμος ξεναγήθηκε στο χώρο όπου φιλοξενείται η έκθεση «Ιστορικών Αστυνομικών Κειμηλίων», στον 3ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.