Τελευταίες Ειδήσεις

Χριστουγεννιάτικο σκηνικό και κλίμα στην αγορά Καλαμπάκας




Με βασικό μέλημα να δημιουργηθεί ένα κλίμα αμιγώς εορταστικό και να τονωθεί η κίνηση στην τοπική αγορά της Καλαμπάκας ο τοπικός Εμπορικός Σύλλογος αποφάσισε να πραγματοποιήσει σειρά δράσεων για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Ειδικότερα σε Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου συζητήθηκαν όλα εκείνα που θα μπορούσαν να γίνουν και φυσικά πάντα στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων του συλλόγου και των καταστηματαρχών ώστε να δημιουργηθεί ένα εορταστικό κλίμα που θα δώσει ώθηση και κίνητρο στους καταναλωτές να βγουν και να επισκεφτούν την αγορά της πόλης και να ψωνίσουν από τα καταστήματα τονώνοντας κατ΄ αυτό τον τρόπο την τοπική οικονομία.
Σε σχετική εισήγησή του ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αθανασούλας υπογράμμισε ότι βασικό μέλημα είναι να υπάρχει γι αυτή την περίοδο μια ομοιομορφία στον εορταστικό στολισμό των καταστημάτων τοποθετώντας όλοι οι συνάδελφοι στα καταστήματα και έμπροσθεν αυτών το κόκκινο χαλάκι, χριστουγεννιάτικο δέντρο κλπ δίνοντας έτσι χρώμα και κλίμα εορταστικό που θα δώσει μια όμορφη εικόνα προσελκύοντας ντόπιους και ξένους καταναλωτές.

Κι αυτό σε συνδυασμό με τον εορταστικό διάκοσμο της πόλης  που θα γίνει από την Δημοτική Αρχή με την ελπίδα όλα να πάνε καλά και να ικανοποιήσουν τον εμπορικό κόσμο της περιοχής μιας και αναμένεται να κατακλυστεί από επισκέπτες αυτή την περίοδο των εορτών.
Πέραν αυτών με πρωτοβουλία του συλλόγου  θα πραγματοποηθούν δύο εκδηλώσεις τις ημέρες των εορτών και συγκεκριμένα:
• Εκδήλωση Εµπορικού Συλλόγου, Πλατεία ∆ηµαρχείου
22/12/2018
• Εκδήλωση Εµπορικού Συλλόγου, Αύλειος Χώρος 1ου ∆ηµοτικού Σχολείου
Καλαµπάκας
23/12/2018



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.