Τελευταίες Ειδήσεις

Συνελήφθη ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα



Συνελήφθη ηγετικό μέλος του ΡουβίκωναΜε την κατηγορία της διατάραξης ειρήνης των πολιτών συνελήφθη και θα οδηγηθεί αύριο, Τρίτη, στον εισαγγελέα το ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα που είχε προσαχθεί νωρίτερα στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μέλος του Ρουβίκωνα είχε πάρει τηλέφωνο στο τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείο που νοσηλεύεται ένα μέλος της αναρχικής ομάδας και είπε στην τηλεφωνήτρια: «Να με συνδέσεις τώρα με αυτούς που έβαλαν αστυνομικούς να βρίσκονται μέσα στο νοσοκομείο. Αλλιώς θα έρθω εκεί και θα σας σκοτώσω όλους στο ξύλο». Και αμέσως μετά επανέλαβε: «Αν δεν φύγουν οι αστυνομικοί που έχετε στο νοσοκομείο, τότε θα έρθω και θα σας δείρω όλους».



Το επεισόδιο έγινε όταν μέλη της αναρχικής ομάδας πήγαν στο νοσοκομείο για να δουν έναν τραυματία σύντροφό τους και διαπίστωσαν ότι στο διπλανό θάλαμο νοσηλευόταν φρουρούμενος ένας ανήλικος από τα επεισόδια του Πολυτεχνείου.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισαν να κάνουν φασαρία για τον αστυνομικό που φρουρούσε τον συλληφθέντα και λίγη ώρα αργότερα αποχώρησαν.

Όμως το ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα πήρε τηλέφωνο στο νοσοκομείο και εκτόξευσε τις παραπάνω απειλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.