Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτυχής η οδοντιατρική ημερίδα στα Τρίκαλα




Με επιτυχία η οδοντιατρική ημερίδα στα Τρίκαλα
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο συνεδριακό χώρο του ΑΝΑΝΤΙ City Resort επιστημονική ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Τρικάλων με ομιλήτρια τη διακεκριμένη οδοντίατρο, Επίκουρη καθηγήτρια του τομέα προσθετικής του ΑΠΘ κ. Όλγα Νάκα.
Η κ. Νάκα-με καταγωγή από την Καλαμπάκα με την οποία διατηρεί άρρηκτους δεσμούς-ανέπτυξε θέματα που άπτονται της καθημερινής οδοντιατρικής πράξης και δη θέματα -όπως οι ολικές οδοντοστοιχίες-που έχουν επανέρθει δριμύτερα στην επικαιρότητα στα χρόνια της κρίσης, που ο κόσμος αποζητά ποιοτικές και συνάμα οικονομικές λύσεις στα προβλήματά του.
Η θεματολογία της εκδήλωσης αποτέλεσε και τον κύριο λόγο για την εξαιρετικά μεγάλη προσέλευση οδοντιάτρων τόσο από τον νομό μας όσο και από άλλους νομούς. Η ημερίδα ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα της συνεχούς επαγγελματικής επιμόρφωσης οδοντιάτρων της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας και οι συμμετέχοντες πιστοποιήθηκαν λαμβάνοντας τον ανάλογο αριθμό μορίων συνεχούς επιμόρφωσης.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν τα Οδοντιατρικά είδη Ζήσης Γ. Στεφίκος και ο Συνεταιρισμός Οδοντιάτρων Θεσ/νίκης. Οι επιστημονικές εκδηλώσεις του Οδοντιατρικού Συλλόγου Τρικάλων δεν σταματούν φυσικά εδώ καθώς το ΔΣ του συλλόγου αντιλαμβάνεται την τεράστια ανάγκη για διαρκή επικαιροποίηση των γνώσεων των συναδέλφων με σκοπό την παροχή ενός πάντα υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας στην κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.