Τελευταίες Ειδήσεις

5η Έκθεση - Διαγωνισμός ΣΚΑΘ


Την 06-11-2018 ξεκίνησε το διαγωνιστικό κομμάτι της 5ης έκθεσης πτηνών που διοργανώνει ο Σύλλογος Καναρινιών & Αγριοπουλιων Θεσσαλίας, όπου το σύνολο των πουλιών, τα οποία θα "κριθούν", από τρεις διακεκριμένους κριτές, Εθνικού και Παγκόσμιου βεληνεκούς, ανέρχεται στα 450.
Κάθε κριτής, εκ των ανωτέρω, κρίνει και βαθμολογεί τα συγκεκριμένα πτηνά, τα οποία διαγωνίζονται στην προς κρίση κατηγορία, βάσει των προτύπων της κάθε ράτσας.
Μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία θα προκύψουν τα 3 καλύτερα πτηνά τα οποία κ θα έχουν καταλάβει τις 3 πρώτες θέσεις αντίστοιχα σε κάθε κατηγορία, αποσπώντας με τον τρόπο αυτό αναμνηστική κονκάρδα και μετάλλιο, αλλά και την ικανοποίηση του αντίστοιχου εκτροφέα ότι οι κόποι ολόκληρης της χρονιάς που πέρασε είχαν το σωστό αποτέλεσμα.

Η Έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της την Παρασκευή 09 Νοεμβρίου 2018 και μεταξύ των ωρών 13.00' έως και 20.30', το Σάββατο 10.00' έως και 20.30' και την Κυριακή 10.00' έως και 13.30', όπου και θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των πτηνών που διακρίθηκαν.
Επισημαίνεται ότι η εν λόγω Έκθεση φιλοξενείται στην οδο Γαριβάλδη 6, στην πινακοθηκη "Θεόδωρου Μάρκελλου" και η είσοδος στο χώρο είναι δωρεάν και ελεύθερη σε όλο τον κόσμο που θα θελήσει να την επισκεφτεί.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.