Τελευταίες Ειδήσεις

Ελευθερη η 53χρονη καθαριστρια. Οι δηλώσεις της κόρης της



Ελευθερη η 53χρονη καθαριστρια. Οι δηλώσεις της κόρης της. ΒίντεοΜετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η ποινή 10ετούς κάθειρξης, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας αποφάσισε την απελευθέρωση της 53χρονης καθαρίστριας από τον Βόλο ως την εκδίκαση της υπόθεσης από τον Άρειο Πάγο.   Η γυναίκα αναμένεται να αποφυλακιστεί για λόγους υγείας, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στον Άρειο Πάγο.

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας κατέληξε σε αυτή την απόφαση, με την αιτιολογία να μην υποστεί κάποια βλάβη, καθώς η 53χρονη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. 



Η γυναίκα βρέθηκε στη φυλακή ως «καταχραστής του Δημοσίου» επειδή παραποίησε το απολυτήριο ώστε να εμφανίζεται πως έχει ολοκλήρωσε την ΣΤ' τάξη, ενώ στην πραγματικότητα είχε φοιτήσει μόνο μέχρι την Ε', για να προσληφθεί ως καθαρίστρια σε παιδικό σταθμό του Βόλου.  
Η 53χρονη καθαρίστρια είχε καταδικασθεί πρωτοδίκως σε 15ετή φυλάκιση, ενώ σε δεύτερο βαθμό, η ποινή της μετατράπηκε σε 10 χρόνια και κρατείται στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών.   Η υπόθεσή της καθαρίστριας προκάλεσε ένα τεράστιο κύμα αλληλεγγύης από φορείς, πολίτες και πολιτικούς σε όλη την Ελλάδα.    

Δείτε το βίντεο του Θεσσαλία TV


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.