Τελευταίες Ειδήσεις

Εκδήλωση για το Πολυτεχνείο στο 2ο Δημοτικό Καλαμπάκας



Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την 45η επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου στο 2ο Δημοτικό Καλαμπάκας το πρωί της Παρασκευής.
Παρουσία γονέων και κηδεμόνων αλλά και των εκπαιδευτικών του σχολείου τα παιδιά της Δ΄Τάξης είχαν επωμισθεί για φέτος την διοργάνωση της καθόλα επιτυχημένης εκδήλωσης για την επέτειο του Πολυτεχνείου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων.  
Την εκδήλωση προλόγισε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Καραγεώργος που αναφέρθηκε στην σημαντική επέτειο για τη νεότερη ιστορία της πατρίδας τονίζοντας ότι τα μηνύματα της εξακολουθούν να παραμένουν επίκαιρα και διαχρονικά.

Ακολούθως τη σκυτάλη πήραν οι μαθητές και μαθήτριες της Δ΄Τάξης που έδωσαν το στίγμα τους με εξαιρετικό τρόπο πραγματοποιώντας μια εκδήλωση με απαγγελία από ποιήματα, τραγούδια, βιντεοπροβολή  ιστορικών γεγονότων, ηχητικά ντοκουμέντα και θεατρικά αφιερωμένα στους  πρωτοστάτες-φοιτητές που εξέφρασαν τις διεκδικήσεις τους ως "ελεύθεροι  πολιορκημένοι" εντός του Πολυτεχνείου με σύνθημα  "Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία", για την ανατροπή της δικτατορίας για την  
προοπτική ενός καλύτερου μέλλοντος, για το δικαίωμα όλων στη μόρφωση  
και στην δημοκρατία.




















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.