Τελευταίες Ειδήσεις

Σκρέκας στον realfm για Σκοπιανό: Η γραμμή της ΝΔ είναι μία και εκφράζεται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη



"Δυστυχώς οι καταστάσεις στο περιβάλλον της Ελλάδας και ιδιαίτερα στη γειτονική Ιταλία επηρεάζουν την ελληνική οικονομία για τρεις λόγους. Πρώτον, γιατί η ελληνική οικονομία θεωρείται μια αναδυόμενη οικονομία που σημαίνει ότι επηρεάζεται εύκολα. Δεύτερον, γιατί έχουμε σοβαρό πρόβλημα όπως φαίνεται με τις τράπεζες μας και τρίτον γιατί μετά από 10 χρόνια κρίσης παρουσιάζουμε αναιμικούς ρυθμούς ανάπτυξης" δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του κόμματος, Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Τα λάθη που έχουν γίνει αυτά τα τέσσερα χρόνια και η άρνηση να δει ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση του την πραγματικότητα και να λάβει άμεσες δράσεις νομίζω ότι έχουν φέρει την Ελλάδα σε μια δυσχερή θέση" τόνισε.
"Η ελληνική οικονομία θα πρέπει επιτέλους να σταματήσει να είναι ο αδύναμος κρίκος και να επηρεάζεται με οποιαδήποτε αλλαγή" ανέφερε.
"Προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την κολοσσιαία ανεπάρκεια της κυβέρνησης σε όλους τους τομείς, πράγμα που φαίνεται και με τα οικονομικά αποτελέσματα, προσπαθούν να ρίξουν το φταίξιμο ή να αλλάξουν την ατζέντα ρίχνοντας το φως στη ΝΔ ή σε άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης. Αυτό δεν είναι μια δικαιολογία ούτε μπορεί να αιτιολογήσει αυτό που δεν μπορούν να πετύχουν. Η ΝΔ είναι μια μεγάλη παράταξη, που ξεπερνά τις κομματικές ταμπέλες. Είναι μια παράταξη που έχει προσφέρει πολλά στον τόπο".

"Η ΝΔ έχει ξεκάθαρη θέση, εθνική πολιτική δεν μπορείς να χαράξεις με υποχωρητικότητα. Αυτή τη στιγμή η αριστερή κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, είναι η πιο υποχωρητική κυβέρνηση που έχει περάσει ποτέ κατά την άποψή μου από αυτή τη χώρα. Είτε μιλάμε για θέματα εθνικού ενδιαφέροντος είτε για την οικονομία ή τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς. Είναι μια υποχωρητική κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν στήριξε τις εθνικές κόκκινες γραμμές. Ποτέ η ΝΔ, ποτέ κανένας Πρωθυπουργός από οποιαδήποτε παράταξη δεν μπορούσε να δεχθεί ότι στο βόρειο τμήμα της χώρας θα διαβιεί ένα δήθεν μακεδονικό έθνος που θα ονομάζονται Μακεδόνες και θα ομιλούν την μακεδονική. Να μην προσπαθούν να μπερδέψουν τον κόσμο λέγοντας ότι δήθεν η λύση που έφεραν, που υπέγραψαν είναι η λύση που έφεραν προηγούμενες κυβερνήσεις" δήλωσε.
"Η γραμμή της ΝΔ είναι μία στο Σκοπιανό και εκφράζεται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υποστηρίζεται από όλους τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος που λέει ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να δεχθούμε μακεδονικό έθνος που ομιλεί την Μακεδονική στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας. Αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να κυρωθεί αυτή η συμφωνία από κυβέρνηση ΝΔ" κατέληξε.
Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.