Kλιμάκιο της ΔΕΗ στον Δήμο Πύλης για το υδροηλεκτρικό Μεσοχώρας Mε τον δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα συναντήθηκε αντιπροσωπεία της ΔΕΗ για το θέμα της επιτάχυνσης των εργασιών υλοποίησης του ΥΕ Μεσοχώρας όπως επίσης και για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών όσον αφορά τις απαραίτητες μελέτες.
Όπως τονίστηκε θα αναληφθεί συντονισμός και  πρωτοβουλία από τον Δήμαρχο Πύλης  προς τους αρμοδίους παράγοντες  του νομού και της κυβέρνησης (βουλευτές , Υπουργούς Σταθάκη, Φάμελλο) για την σύνταξη  σχετικού νομοσχεδίου, που θα συμπεριλάβει όλα τα έως σήμερα συμφωνηθέντα, (κυρίως τους όρους της ΑΕΠΟ), αλλά και των προσδιορισμό των όρων και τιμών αποζημίωσης και αποκατάστασης των κατοίκων.
Θα ζητηθεί η ψήφισή του στην Βουλή όπως εξάλλου συνέβη με προηγούμενες Κυβερνήσεις.
Τέλος εάν ο Δήμος Πύλης διαπιστώσει  ότι γίνεται οποιαδήποτε προσπάθεια ή ενέργεια να αδικηθούν οι κάτοικοι όσον αφορά τις αποζημιώσεις, τότε θα βρεθεί απέναντι σε οποιονδήποτε, ΔΕΗ , Κυβέρνηση  και θα  ταχθεί αναφανδόν υπέρ των συμφερόντων των κατοίκων και του Δήμου.
Την αντιπροσωπεία της ΔΕΗ αποτελούσαν ο διευθυντής κ. Ιωάννης Αργυράκης, ο υποδιευθυντής  κ. Ιωάννης Κουβόπουλος, ο διευθυντής του ΚΕΨΕ Θεσσαλίας  κ. Άγγελος Δημητρίου, και η τομεάρχης  κ. Αικατερίνη Γκάτση.